18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 13 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 57 minut temu
🔥 Warszawskie skakanie - teraz popularne
"Po godz. 16 na pasie w kierunku Warszawy zderzyło się auto osobowe z samochodem ciężarowym. Jak przekazali nam strażacy i potwierdzili gdańscy policjanci, w wyniku obrażeń śmierć poniosło 3-letnie i 1,5 roczne dziecko. Trzy inne osoby trafiły do szpitala."

Aktualizacja, godz. 19:07.

Jak przekazują gdańscy policjanci utrudnienia na obwodnicy południowej mogą potrwać jeszcze przez ok. 2 godziny. Na węźle Lipce auta jadące w stronę Warszawy są kierowane na Trakt św. Wojciecha i Podwale Przedmiejskie i Elbląską. Kierowcy korzystają też ze starej drogi krajowej nr 7.

Aktualizacja, godz. 18:04.

- Ze wstępnych ustaleń policjantów wynika, że kierowca auta osobowego marki jeep na pruszkowskich tablicach rejestracyjnych, jadąc w kierunku Warszawy z nieznanych przyczyn zjechał nagle na pas awaryjny i uderzył w oczekującą na serwis drogowy zepsutą ciężarówkę. W wyniku wypadku śmierć poniosło dwoje dzieci, a trzy osoby - dwoje dorosłych i jedno dziecko trafiły do szpitala wojewódzkiego w Gdańsku. Obwodnica południowa wciąż jest zamknięta, ruchem kierują policjanci - wyjaśnia Karina Kamińska, rzecznik KMP w Gdańsku.

Aktualizacja, godz. 17:05.
Niestety, reanimacja drugiego dziecka nie udała się. Lekarz stwierdził zgon. W tej chwili udzielana jest pomoc trzem innym osobom. Poszkodowani to dwoje dorosłych w wieku ok. 35 lat i 2-letnie dziecko. Służby ratunkowe ich stan określiły jako ciężki. Na razie nie wiadomo jakie były przyczyny i okoliczności wypadku.

Moje wypociny:
Mam 2 uwagi.
1. Skoro jedno dziecko miało 1,5, drugie 2, a trzecie 3 to prawdopodobnie jechał z czyimś dzieckiem, a więc chłop sobie teoretycznie musi pierdolnąć w łeb, bo nie to że zabił swoje dziecko/dzieci to zabił/uszkodził czyjeś dziecko. W każdym razie życie ma spierdolone, chyba że jest to użytkownik sadistica którego przecież takie gówno nie rusza
2. Gość ma przejebane
3. Zakorkował całe trójmiasto (Obwodnica to jedyna droga trójmiasta bo z drugiej jest kurwa Szlam Bałtycki) Motocyklem jebłem trasę w 30minut, ale samochodem to oni kurwa tam będą stali do rana

Gość jechał z przyczepką
Jak ktoś nie był na obwodnicy trójmiasta w godzinach szczytu to napisze tylko, ze jest tam jeden wielki ciąg pojazdów wlekących się prawym pasem 60-80km/h lewym pasem 50 w max porywach do 290km/h

ŹRÓDŁO Trójmiasto.pl
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Loaloa 2018-07-24, 20:21 7
Ma ktoś foty tych martwych bachorów? Jak coś, to wrzucajcie na harda.
Zgłoś
mamurra 2018-07-24, 20:22 10
Cytat:

Skoro jedno dziecko miało 1,5, drugie 2, a trzecie 3 to prawdopodobnie jechał z czyimś dzieckiem

Ty serio sądzisz, że media przekazują informacje z dokładnością pozwalającą na wyciąganie takich wniosków? Nawet "prawdopodobnie"? Obawiam się wobec tego, że czeka Cię w życiu wiele niespodzianek B)
Zgłoś
lilmuzynio 2018-07-24, 20:32 2
Gdyby jechał passatem nic by się nikomu nie stało. A tak jest tragedia.
Zgłoś
Salieri16000 2018-07-24, 20:44 55
Sadistic Sadistickiem. Wielka to tragedia gdy giną dzieci...
Zgłoś
ziomandrzej 2018-07-24, 20:50 14
Czyli ten gościu chciał po prostu przycwaniakować, wjechać na pas awaryjny i sobie ominąć korkującą się drogę. Tylko ciężarówki zdaje się nie zauważył, albo jak zauważył to było już odrobinkę za późno...

PS: no z jednej strony to szkoda dzieci, ale prawda jest taka, że i tak wyrosły by na cwaniaków jak ich opiekun. Więc może to i z pożytkiem dla społeczeństwa.
Zgłoś
Gymnorhinus 2018-07-24, 20:55 26
No i chuj strzelił 500+
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2018-07-24, 22:06 4
InnyName napisał/a:

...
3. Zakorkował całe trójmiasto...

Aaa i to cię boli. huj, że dzieciaki idą do piachu. Ale kurwa korki...
Zgłoś
a2711817 2018-07-24, 22:29 9
Stawiam piwo aby ten materiał trafił jako przestroga do jak największej grupy osób.

Co się na tych drogach dzieje to ja nawet nie. W kompilacjach widać jak popularne jest omijanie korka pasem awaryjnym. Tu film na którym debile zatrzymują się na ekspresówce żeby po sebixowemu coś wyjaśniać chociaż kilka miesięcy temu było głośno o tej akcji. Zero myślenia, pokupowali te graty od zapłakanego niemca i wyjechali na jakotakie jakościowo drogi, ale mentalnie siedzą jeszcze na koniach.
Zgłoś
JedkerTC 2018-07-24, 22:56
Szkoda tego XK, doszczętnie zniszczony.
Zgłoś
ElweTelperien 2018-07-24, 23:46 1
Poraz pierwszy pisze posta na forum ale ci ktuży się śmieją z tego to naprawdę, szkoda ich mi, są płytcy intelektualnie. Ktoś kto piszę cytuję: „Czy ma ktoś zdjęcia tych martwych bachorów” to są dzieci i to bardzo młodę, sam mam dzieci prawię w tym wieku i jak ktoś napisze bachory to aż mnie łamie może ty byłeś bachorem. To jest prawdziwa tragedia bo te dzieci nie były niczemu winne zamłode na taką karę. A że kierowca ktury kierował tym autem był nie rozsądny albo może zasłabł za kierownicą nie nam to osądzać.
Zgłoś
babubabu89 2018-07-24, 23:56 10
@up jak my jesteśmy płytcy intelektualnie to ty jesteś kurwa wypukły. Naucz się pisać po polsku.
Zgłoś
Hose88 2018-07-25, 1:48 15
ElweTelperien napisał/a:

Poraz pierwszy pisze posta na forum ale ci ktuży się śmieją z tego to naprawdę, szkoda ich mi, są płytcy intelektualnie. Ktoś kto piszę cytuję: „Czy ma ktoś zdjęcia tych martwych bachorów” to są dzieci i to bardzo młodę, sam mam dzieci prawię w tym wieku i jak ktoś napisze bachory to aż mnie łamie może ty byłeś bachorem. To jest prawdziwa tragedia bo te dzieci nie były niczemu winne zamłode na taką karę. A że kierowca ktury kierował tym autem był nie rozsądny albo może zasłabł za kierownicą nie nam to osądzać.

Wow...

Po pierwsze: Zrób nam przysługę i już więcej nie pisz, bo aż oczy krwawią.

Po drugie: Masz trochę podstawowych znaków interpunkcyjnych ",,,,,,, ....... !!!!! ????", mogą Ci się czasem przydać. Ja mam ich sporo, ale rozumiem, że w Twojej klawiaturze nie ma takiej "bogatej" funkcji.

Po trzecie: Masz rację, dzieci są niewinne i ich najzwyczajniej w świecie szkoda, zwłaszcza kiedy odpierdalają dorośli, a one ponoszą konsekwencje. Jednak jeśli chcesz by ktoś Cię brał na poważnie, to zacznij zwracać uwagę na poprawność pisowni. Inaczej wygląda jakby 5 latek wylewał tu swoje żale.
Zgłoś
Argeusz 2018-07-25, 2:03 3
Gdybym coś takiego odjebał to nie byłbym w stanie dalej egzystować z takim brzemieniem. Po prostu jebnąłbym samobója.
Zgłoś
modoc 2018-07-25, 5:24
Z tego co wynika prawdopodobnie zasłabł lub przysnął.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem