📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Gość jeszcze nie wie że nie żyje.
W cywilizowanym kraju miałby szansę przeżyć. Ale tam to już żywy trup.
Powinni mu dać wybrać, jedzie koło w lewo lub w prawo.
I to jest ekologia, wykorzystać oponę do końca, a nie kurwa dobra 10 letnia opona z 3mm bieżnikiem idzie do wyjebania.
spoko, ma maseczka a maseczki chronia przed wszystkim.
"Gość ma chujową sytuację i do tego jeszcze łyse opony w ciężarówce" - jak to łyse? Taki bierznik, ze az noga sie zmiescila...
"Gość ma chujową sytuację i do tego jeszcze łyse opony w ciężarówce" - jak to łyse? Taki bierznik, ze az noga sie zmiescila...
banerr napisał/a:
W cywilizowanym kraju miałby szansę przeżyć. Ale tam to już żywy trup.
U nas tez było by średnio! 14h czekał by na SOR.
Trenerzy go nienawidzą. Znalazł szybki sposób na płaski brzuch. Lepszy od 6 widera.
baronturbina napisał/a:
Najpierw test na covid.
baronturbina napisał/a:
Najpierw test na covid.Przepraszam,najpierw ankieta,czy ma dusznosci,kaszel,bóle w klatce poersiowej,podwyższona temperaturę,czy miał kontakt z kims u którego stwierdzono covid,data czytelny podpis,numer telefonu,moze byc zbyt rozkojarzony zeby bezbłędnie wypełnic ankietę.
nie bardzo rozumiem gdzie tam wypadek??
przecież to jest normalna sytuacja z stosuje sie kliny do blokady koła w przypadku ciężarówek
przecież to jest normalna sytuacja z stosuje sie kliny do blokady koła w przypadku ciężarówek
Mówiąc szczerze to mnie to trochę przeraża że takie prawdziwe kraje trzeciego świata na samym dnie. Odkupują od innych zużyte mocno opony i potem je zakładają na te swoje trupy i nimi jeżdżą. W takiej tajlandi każde auto do roboty poza bankokiem czy jak się tam ta ich stolice piszę ma opony łysy do drutów albo i gorzej xD
Znam się na tym, jestem ekspertem. Magister inżynier. Kiepska sprawa, to zmiażdżenie. Efekt może nie jest natychmiastowy, ale do krwi dostaje się mnóśtwo elementów z wnętrza zmiażdżonych kości. Jeżeli nie otrzymał odpowiedniej ilości właściwych antybiotyków, to niestety zmiarł.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów