18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Gienek2 2011-03-25, 13:46
ja tam się lubie czasem pośmiać z ludzi może też z ich nie szcześcia co nie jest do końca ok ale wieczne oczekiwanie flaków na wierzchu rozjebanych kończyn we wszystkie strony świata martwych dzieciaków skrobanek mózgów na wierzchu nie wpływa wg mnie pozytywnie na psychike
Zgłoś
D................a 2011-03-25, 14:01 1
czego sracie, filmik jak kazdy inny, a ze jakas ciota sie postarala i wrzucila kilka fotek i info to juz wielkie halo. ojjjeeeej umarło dziecko. żeby to nie było w Polsce to byście tak nie srali więc MOOOOORDA i wypierdalać jak nie pasuje. idźcie na pudelka czy inne ścierwo.
Zgłoś
barszczzuszkami 2011-03-25, 15:13 1
Co jest śmieszniejsze niż martwe 1,5 roczne dziecko?
Martwe 1,5 roczne dziecko i 3 rannych.
Zgłoś
raper900 2011-03-25, 16:09
Barak napisał/a:

Zginęło 2,5 letnie dziecko - trzeba wrzucic na sadola, bedzie śmiesznie...

Od kiedy półtoraroczne dziecko ma 2,5 lat?

Zgłoś
Rozmiar666 2011-03-25, 16:43
Ale mógł tym tirem w lewo odbić !!

Może nie byłoby takiej rzeźni....
Zgłoś
krulus 2011-03-25, 17:16
każdy stąd by inaczej śpiewał jak by był w jednym z tych dwóch samochodów pechowych samochodów
Zgłoś
Lares86 2011-03-25, 17:16 1
Właśnie tak jak ten filmik działają mi nowe gry na moim kompie.
Zgłoś
gumol 2011-03-25, 17:41
Prawdopodobnie zasnął, gdyby był przytomny podjąłby jakieś działania np. ucieczka na luźniejszy pas lub trawnik. Inną sprawą jest awaria hamulców, która w tym przypadku była mało prawdopodobna. 90% przypadków gdy zawodzi układ kończy się zblokowaniem kół poprzez utratę ciśnienia rozpierającego klocki hamulcowe.

Chyba, że zwyczajnie typ spanikował zasłonił oczy i jebał na pałę...

Ludzie! Wrzućcie na luz!
Zgłoś
marcinsud 2011-03-25, 18:05
@gumol a u mnie odwrotnie jak nie płynu to nie hamuje, czyli tak jak na wszystkich filmach akcji ;d
Zgłoś
M................e 2011-03-25, 19:55
Bydgoszcz <3

gówno mógł zrobić, bo zasłabł ibum.
Zgłoś
think666 2011-03-25, 20:32
Boże broń kierowcę przed ojcem tego dziecka.

"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."
Jacy moderatorzy tacy userzy.
Zgłoś
mekiz 2011-03-25, 22:19
Czekałem na to hamowanie i czekałem, 3ba było wstawić nagranie od 6 rano!!

PS; dziecka szkoda;
ale jak ktoś jest hejterem albo chujem bez jakichkolwiek uczyć wyższych, to będzie pisał brednie; spoko .

Mek
Zgłoś
Necronomicon 2011-03-25, 23:09
Dzieciaka szkoda

A wypadek, jak każdy inny, nie pierwszy, i nie ostatni na tym świecie... Więc cieszcie się życiem, póki was takie coś jeszcze nie spotkało.
Zgłoś
Krupnykowsky 2011-03-25, 23:36
Z dzisiaj:

Ekspertyza podobno wykazała, że to jednak hamulce nie zadziałały.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów