📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
ja tam się lubie czasem pośmiać z ludzi może też z ich nie szcześcia co nie jest do końca ok ale wieczne oczekiwanie flaków na wierzchu rozjebanych kończyn we wszystkie strony świata martwych dzieciaków skrobanek mózgów na wierzchu nie wpływa wg mnie pozytywnie na psychike
czego sracie, filmik jak kazdy inny, a ze jakas ciota sie postarala i wrzucila kilka fotek i info to juz wielkie halo. ojjjeeeej umarło dziecko. żeby to nie było w Polsce to byście tak nie srali więc MOOOOORDA i wypierdalać jak nie pasuje. idźcie na pudelka czy inne ścierwo.
Co jest śmieszniejsze niż martwe 1,5 roczne dziecko?
Martwe 1,5 roczne dziecko i 3 rannych.
Martwe 1,5 roczne dziecko i 3 rannych.
Barak napisał/a:
Zginęło 2,5 letnie dziecko - trzeba wrzucic na sadola, bedzie śmiesznie...
Od kiedy półtoraroczne dziecko ma 2,5 lat?
Prawdopodobnie zasnął, gdyby był przytomny podjąłby jakieś działania np. ucieczka na luźniejszy pas lub trawnik. Inną sprawą jest awaria hamulców, która w tym przypadku była mało prawdopodobna. 90% przypadków gdy zawodzi układ kończy się zblokowaniem kół poprzez utratę ciśnienia rozpierającego klocki hamulcowe.
Chyba, że zwyczajnie typ spanikował zasłonił oczy i jebał na pałę...
Chyba, że zwyczajnie typ spanikował zasłonił oczy i jebał na pałę...
Jacy moderatorzy tacy userzy.
ale jak ktoś jest hejterem albo chujem bez jakichkolwiek uczyć wyższych, to będzie pisał brednie; spoko .
PS; dziecka szkoda;
ale jak ktoś jest hejterem albo chujem bez jakichkolwiek uczyć wyższych, to będzie pisał brednie; spoko .
A wypadek, jak każdy inny, nie pierwszy, i nie ostatni na tym świecie... Więc cieszcie się życiem, póki was takie coś jeszcze nie spotkało.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów