📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobry film na akcje zapinaj pasy
Zasada ograniczonego zaufania baba widzac ze bialy samochod skreca powinna leciutko zmniejszyc predkosc. Brak wyobrazni ze niestety pojebow niebrakuje konczy sie tym ze ludzie gina jadac jak najbardziej prawidlowo. Do tych co juz czuja bol dupy nie uwazam ze to baby winna ale niezapinajac dziecka plus, bezgraniczne zaufanie innym uzytkownikom drogi konczy sie wlasnie kraksa. A lepiej ustapic zwolnic i przynajmniej nie uniesc uszczerbku na zdrowiu takie moje zdanie.
bez pasów sie mu kurwa zachciało jechać... widać, że rusia
A po kiego uja ta baba jedzie skrajnym lewym skoro jedzie prosto?! Nosz kurwa jak tacy frajerzy za kółkiem mnie denerwują.
@up
bo kurwa może, jakim cudem jełop z prawego pasa skręca w lewo - to jest pytanie!
bo kurwa może, jakim cudem jełop z prawego pasa skręca w lewo - to jest pytanie!
O i nawet burżuje mają kierownice z prawej strony pomijając niezapięcie pasów + dziecko na rękach, ciekawi mnie dla czego nie zwolniła widząc że ktoś przed nią skręca w lewo... (mam na myśli biały pojazd) no i oczywiście prędkość, 50km/h to ona nie jechała...
Teren zabudowany, przejście dla pieszych a BABA zapierdala lewym pasem ile wlezie i się dziwi, że auto się pogięło. nosz KURWA!!!
Samochód zjebany bo kierownicę zamontowali po złej stronie. To pierwszy błąd.
Drugi błąd to to ,że kobitka zapierala lewym pasem, a ruch jest prawostronny.
Trzeci błąd to ,że skręca się z lewego pasu w lewo a samochody tutaj które skręcały stały na środkowym. Chyba ,że dwa pasy były do skrętu w lewo.
Czwarty błąd to ,że dziecko jeździ sobie na kolanach bez fotelika. A babeczka zapierdala mimo ,że widzi już z daleka kierunki samochodów i można wywnioskować ,że będą zaraz skręcały. Odruchowo się powinno zwolnić a nie zapierdalać i liczyć ,że może jednak nie skręcą.
Trzeci błąd to ,że skręca się z lewego pasu w lewo a samochody tutaj które skręcały stały na środkowym. Chyba ,że dwa pasy były do skrętu w lewo.
Czwarty błąd to ,że dziecko jeździ sobie na kolanach bez fotelika. A babeczka zapierdala mimo ,że widzi już z daleka kierunki samochodów i można wywnioskować ,że będą zaraz skręcały. Odruchowo się powinno zwolnić a nie zapierdalać i liczyć ,że może jednak nie skręcą.
@Dorth:
a może u ruskich wolno lewym?
@Mercury001:
skąd to domniemanie że na całym świecie są takie przepisy jak w Polsce?
@karinawaw:
a co ma prawo- czy lewostronny ruch do możliwości jazdy lewym pasem? W USA jest ruch prawostronny i można jechać lewym cały czas, kto chce to prawym wyprzedzi. A ruch jest w usa prawostronny. A jak jest u ruskich? Wypowiadasz się to pewnie wiesz.
PS. dobrze tak idiocie bez pasów.
Cytat:
A po kiego uja ta baba jedzie skrajnym lewym skoro jedzie prosto?! Nosz kurwa jak tacy frajerzy za kółkiem mnie denerwują.
a może u ruskich wolno lewym?
@Mercury001:
Cytat:
Teren zabudowany, przejście dla pieszych a BABA zapierdala lewym pasem ile wlezie i się dziwi, że auto się pogięło. nosz KURWA!!!
skąd to domniemanie że na całym świecie są takie przepisy jak w Polsce?
@karinawaw:
Cytat:
a co ma prawo- czy lewostronny ruch do możliwości jazdy lewym pasem? W USA jest ruch prawostronny i można jechać lewym cały czas, kto chce to prawym wyprzedzi. A ruch jest w usa prawostronny. A jak jest u ruskich? Wypowiadasz się to pewnie wiesz.
PS. dobrze tak idiocie bez pasów.
W Rosji nie ma obowiązku zapinania pasów bezpieczeństwa w terenie zabudowanym. A kierownica z prawej strony jest dozwolona w województwach które się znajdują niedaleko Japonii. Bez problemu takie auto zarejestrujesz. A kupe osób ma w dupie rejestrację pojazdu i jeździ takimi autami bliżej zachodu.
Piszcie co chcecie, ale wina jest tamtego. Kto kurwa normalny skręca w lewo w taki sposób? W lewo skręca się z lewego pasa... Zwłaszcza że to trój-pasmówka...
Rosja, jop twujo moc ;p hahahaha
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów