📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pytanie do ekspertów: możecie dać linka do street view tego skrzyżowania?
Jazda bez pasów plus małe dziecko na rękach. Im też należy się brawo za bezmyślność.
Dobrze widać typowy sposób reakcji kobiet na zmieniającą się sytuację na drodze (= zero reakcji) i zastosowanie w praktyce cebulowych zasad "nie zapinam się, pierdolę, będzie mnie uwierać godzinami, jak będzie jakaś przedwypadkowa sytuacja to przecież sięgnę ręką i się zapnę, to zajmuje najwyżej sekundę" oraz "wiozę dziecko niezapięte na kolanach bo płacze w foteliku, jak będzie blisko wypadku to po prostu mocniej je złapię i przytrzymam"
najbardziej zal dziecka... ktore nie bylo pasami zapiete, a idiota w bialym mogl przez szybe wyleciec i rozjebac sobie ten durny leb o drugie auto
Najciekawsze jest to, że prawie każdy wypadek ( śmiertelny czy nie ) zawsze trafia do internetu! Czy właściciel kamery żyje czy nie nagranie i tak jest w internecie kilka dni później!
widzę nie tylko u nas królowie lewego pasa ...
po cholerę jedna z kamer skierowana jest do środka?? nie powinna być na tylnej szybie?
po cholerę jedna z kamer skierowana jest do środka?? nie powinna być na tylnej szybie?
Zamiast się cieszyć z ciekawego ujęcia i tego że się nie pozapinali to hejtujecie. Co się dzieje z tym sadisticiem?
Jest wiele skrzyżowań w których dwa pasy pozwalają na skręt w lewo (skrajny lewy, tylko w lewo, drugi od lewej w lewo i jazdę prosto). Nie wiem jak to wygląda na tamtym skrzyżowaniu, ale przy wielopasmowych drogach, skrajny pas zazwyczaj jest tylko do skrętu w lewo. Po znakach nie widzę nic. I jeszcze ten biały samochód, który przecinał drogę, to już powinien być sygnał dla kierowcy aby zwolnić.
A jazda po Rosji bez pasów to samobójstwo.
A jazda po Rosji bez pasów to samobójstwo.
Przynajmniej deska rozdzielcza wbiła synusiowi do głowy, że pasy się zapina
Up. Często są takie, są też modele z 2 kamerą montowaną przy tylnej szybie i masz widok tego co się za autem dzieje.
poducha pasożyta wywaliła mimo nie zapiętych pasów, to musiało boleć
poducha pasożyta wywaliła mimo nie zapiętych pasów, to musiało boleć
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów