No taki cyrk to ja rozumiem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Bilet 5 zł... Kurwa opłacało się
Pan to zapierdoli.. Jam jest syn królewski.''
,,Kurwy chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
Bilet 5 zł... Kurwa opłacało się
To ty chyba dawno w cyrku nie byłeś, bez 50zł nie podchodź. A za 50 ziko, to ja już oczekuję krwawej jatki z jakimś lwem, a nie takiej chujni.
IcoJaRobieTu napisał/a:
To ty chyba dawno w cyrku nie byłeś, bez 50zł nie podchodź. A za 50 ziko, to ja już oczekuję krwawej jatki z jakimś lwem, a nie takiej chujni.
Za 5 dych kupujesz litra i dajesz 2 żulom żeby o niego walczyli.
to jest cyrk? - to burdel nie cyrk, mój dziadek przed wojną miał burdel, to był dopiero cyrk!
to są lwy? - to są mendy nie lwy, mój dziadek przed wojną jak złapał mendy to były lwy!
to są lwy? - to są mendy nie lwy, mój dziadek przed wojną jak złapał mendy to były lwy!
Cosmo85 napisał/a:
Za 5 dych kupujesz litra i dajesz 2 żulom żeby o niego walczyli.
Inna nazwa - system dwupartyjny w demokracji
Gdyby nie ci cali empaci, to myślę, że takie walki zwierząt jak np lew vs tygrys by się fajnie sprzedawały.
Nienawidzę cyrków! Gardzę ludźmi którzy tam występują i tymi którzy na to gówno chodzą.
Mdokurwo69 napisał/a:
Nienawidzę cyrków! Gardzę ludźmi którzy tam występują i tymi którzy na to gówno chodzą.
tak samo jak oni Tobą
Mdokurwo69 napisał/a:
Rozrywka dla plebsu rodem z XVIIIw. Azyl dla dziwaków i odszczepieńców.
Maksio w Rzymie dobry cyrk miał ale ktoś musiał zwandalizować...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów