Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Prawdziwy wzorzec wśród materiałów, powinien trafić do szkół i być wpajany od najmłodszych lat do tępych łbów gówniarzy na równi z lekturami na j.polskim... Przedstawiony przykład niedojebania pozwala odbiorcy na wyobrażenie sobie konsekwencji wpierdalania się pod ciężarówkę z prawej strony, następstwem takich myśli są refleksje dotyczące poszanowania własnego życia, które głęboko zapisują się w podświadomości Dodatkowo w lustrze nad szyba czołową nawet dobrze ustawionym to chuja widać, lustro jest mocno oddalające więc obraz w nim podczas ruchu pojazdu tak zapierdala, że takiego pieszego albo pedalarza to widać gdy już nogami macha. Niestety pomimo wieloletniego doświadczenia w transporcie nie posiadam podobnego materiału z kamerki
Podpisuje się pod tym co napisałeś
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów