Motocyklista jadący na jednośladzie z pasażerem siedzącym z tyłu doznaje uderzenia przez samochód nie hamujący przed motocyklem, który zatrzymuje się przed samochodem jadącym z przodu. A wszystko to przez niezachowanie odpowiedniej uwagi przez kierowcę powodującego wypadek, a jeszcze coś tam się burzył, że jechał normalnie. Jeden z poszkodowanych miał kurtkę Scott.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
fantastico napisał/a:
Motocyklista jadący na jednośladzie z pasażerem siedzącym z tyłu doznaje uderzenia przez samochód nie hamujący przed motocyklem, który zatrzymuje się przed samochodem jadącym z przodu. A wszystko to przez niezachowanie odpowiedniej uwagi przez kierowcę powodującego wypadek, a jeszcze coś tam się burzył, że jechał normalnie. Jeden z poszkodowanych miał kurtkę Scott.
Za trzecim razem przy pełnym skupieniu zrozumiałem co tu jest napisane.
Moim zdaniem bezapelacyjnie wina motocyklistów.
up wiem ze tu nikt nie lubi motopizd ale wez rozpedz sie i jebnij glowa w sciane jesli ty tak na powaznie...
Dobra - zabili kierowcę punciaka czy nie? Bo nie chce mi się tego oglądać.
nwonigers napisał/a:
up wiem ze tu nikt nie lubi motopizd ale wez rozpedz sie i jebnij glowa w sciane jesli ty tak na powaznie...
no pewnie że wina motocyklisty, przypatrz się bardzo uważnie a zobaczysz że motopitka zamiast siedzieć na sadolu i wertować kolejne strony to urządza sobie przejażdżki swym stalowym rumakiem a tak by go tam nie było i nic by mu się nie stało i te zasrane punto byłoby całe
Udusił bym takiego dziada, nie ważne czy wjeżdża w auto czy w motór.
Motopizdy od razu kierowce punto otoczyły jak cygani. Zawsze(prawie) wina jest tego, który wali z tyłu jako nieezachowanie odległości. Słońce na pełnej kierowca punciaka nie widział hamulca u goscia z hulajnogi i jebut, ale najlepszy jest tytuł na YT - Ku Przestrodze. Po przejrzeniu 10 stron harda ku przestrodze bym się zamknął w szafie i nie wychodził z niej przez reszte życia, ale od motopizdeczek nie ma czego wymagać.
Fantastico pozdrowienia dla twojego nauczyciela języka Polskiego- ortopedy
Z logicznego punktu widzenia hamowanie przed moturem nie ma sensu.
Bo on łamiąc przepisy ryzykuje życie i prędzej czy później zapierdoli dzwona, więc ty niszcząc sobie hamulce ostrym hamowaniem co najwyżej przedłużasz mu życie.
Bo on łamiąc przepisy ryzykuje życie i prędzej czy później zapierdoli dzwona, więc ty niszcząc sobie hamulce ostrym hamowaniem co najwyżej przedłużasz mu życie.
A to konfident z motopizdy - od razu chce na bagiety dzwonić. CHWDP JP 100%
Fantastic mój koluniu najlepszejszy widzę znów wybiera się na urlop, już nie mogę się doczekać Za recydywę polecam perma
Baba oczywiście "jechaliśmy wolno". I chuj, że wolno, jak przypierdoliliście?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów