18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
Motocyklista jadący na jednośladzie z pasażerem siedzącym z tyłu doznaje uderzenia przez samochód nie hamujący przed motocyklem, który zatrzymuje się przed samochodem jadącym z przodu. A wszystko to przez niezachowanie odpowiedniej uwagi przez kierowcę powodującego wypadek, a jeszcze coś tam się burzył, że jechał normalnie. Jeden z poszkodowanych miał kurtkę Scott.

Zgłoś
kampton 2018-10-15, 13:52
Ach te Grudziądzaki.
Zgłoś
Wiewór 2018-10-15, 13:55 9
fantastico napisał/a:

Motocyklista jadący na jednośladzie z pasażerem siedzącym z tyłu doznaje uderzenia przez samochód nie hamujący przed motocyklem, który zatrzymuje się przed samochodem jadącym z przodu. A wszystko to przez niezachowanie odpowiedniej uwagi przez kierowcę powodującego wypadek, a jeszcze coś tam się burzył, że jechał normalnie. Jeden z poszkodowanych miał kurtkę Scott.

Za trzecim razem przy pełnym skupieniu zrozumiałem co tu jest napisane.

Moim zdaniem bezapelacyjnie wina motocyklistów.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
nwonigers 2018-10-15, 13:58 97
up wiem ze tu nikt nie lubi motopizd ale wez rozpedz sie i jebnij glowa w sciane jesli ty tak na powaznie...
Zgłoś
TB303 2018-10-15, 14:38
Przyznać się sadole - który to zrobił?
Zgłoś
woytasw 2018-10-15, 15:30 5
Dobra - zabili kierowcę punciaka czy nie? Bo nie chce mi się tego oglądać.
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2018-10-15, 15:49 4
nwonigers napisał/a:

up wiem ze tu nikt nie lubi motopizd ale wez rozpedz sie i jebnij glowa w sciane jesli ty tak na powaznie...

no pewnie że wina motocyklisty, przypatrz się bardzo uważnie a zobaczysz że motopitka zamiast siedzieć na sadolu i wertować kolejne strony to urządza sobie przejażdżki swym stalowym rumakiem a tak by go tam nie było i nic by mu się nie stało i te zasrane punto byłoby całe

Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.

Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Zgłoś
C................s 2018-10-15, 16:08
Udusił bym takiego dziada, nie ważne czy wjeżdża w auto czy w motór.
Zgłoś
madufo 2018-10-15, 16:13 6
Motopizdy od razu kierowce punto otoczyły jak cygani. Zawsze(prawie) wina jest tego, który wali z tyłu jako nieezachowanie odległości. Słońce na pełnej kierowca punciaka nie widział hamulca u goscia z hulajnogi i jebut, ale najlepszy jest tytuł na YT - Ku Przestrodze. Po przejrzeniu 10 stron harda ku przestrodze bym się zamknął w szafie i nie wychodził z niej przez reszte życia, ale od motopizdeczek nie ma czego wymagać.
Zgłoś
biosone 2018-10-15, 17:01 1
Fantastico pozdrowienia dla twojego nauczyciela języka Polskiego- ortopedy
Zgłoś
P................r 2018-10-15, 17:21 1
Z logicznego punktu widzenia hamowanie przed moturem nie ma sensu.
Bo on łamiąc przepisy ryzykuje życie i prędzej czy później zapierdoli dzwona, więc ty niszcząc sobie hamulce ostrym hamowaniem co najwyżej przedłużasz mu życie.
Zgłoś
banerr 2018-10-15, 17:24
A to konfident z motopizdy - od razu chce na bagiety dzwonić. CHWDP JP 100%
Zgłoś
~PowerBoBass 2018-10-15, 18:30 3
Fantastic mój koluniu najlepszejszy widzę znów wybiera się na urlop, już nie mogę się doczekać Za recydywę polecam perma
Zgłoś
donkapusta 2018-10-15, 18:38 35
Baba oczywiście "jechaliśmy wolno". I chuj, że wolno, jak przypierdoliliście?
Zgłoś
Argeusz 2018-10-15, 18:46 9
Niestety wina kierowcy samochodu. Nie zachował bezpiecznej odległości, ale motopizdę i tak na wszelki wypadek bym wykastrował.

Całe życie w bólu i cierpieniu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów