18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Wypadek w Kamieniu Pomorskim
roma21 • 2014-01-01, 19:38
Witam

W Dniu dzisiejszym w Kamieniu Pomorskim kierowca BMW wjechał w grupę ludzi na miejscu śmierć poniosło 6 osób w tym 9 latek.Kierowca BMW miał 2 promile alkoholu we krwi

jak było to wyjebać,pożyczone z liveleak
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
łonder 2014-01-01, 20:53
Z linczować tego skurwegosyna.
Zgłoś
R................Q 2014-01-01, 20:54 5
Jechał pod wpływem alkoholu. Zapewne świadomy był, iż jego reakcje na różne sytuacje, mogą być opóźnione.
Zgodnie z polskim prawem, jazda pod wpływem alkoholu jest niedozwolona.

Na 100% miał tego świadomość. Zdecydował jednak, że pojedzie i pojechał. Zabił kilka osób i powinien ponieść konsekwencję w postaci śmierci.

Chuj z tym czy umyślnie, czy nie. Niech umrze.
Zgłoś
jabba_the_hutt 2014-01-01, 20:59 1
Przejebany początek roku.
Zgłoś
Sebun 2014-01-01, 21:00 1
A gdyby zasnął za kierownicą to też byłoby wg was morderstwo? Świadomie przecież wsiadł niewyspany do auta.

Gość powinien dostać oczywiście bardzo surową karę, ale nie porównujcie tego z morderstwem.

Media zawsze raczą nas informacjami w stylu "tego dnia na drodze zginęło 5 osób a 38 zostało rannych, policja złapała 20 pijanych kierowców". Czemu nie podają ile z tych wypadków spowodowali pijani kierowcy? Bo ogromna większość jest powodowana przez brawurowych i bezmyślnych, ale TRZEŹWYCH kierowców.

Prawo mamy jakie mamy i człowiek powinien liczyć się z konsekwencjami wsiadając po % za kółko. Ale wsadzanie za kratki za samo spożycie jest chore.
Niektórzy za potrącenie ze skutkiem śmiertelnym nie ponoszą konsekwencji, a inny za wypite piwko może iść za kratki.
Zgłoś
SpaceInvaders 2014-01-01, 21:15 4
6 x 15 lat = 90 - tyle powinien siedzieć, w końcu zajebał 3/4 rodziny...
Uratowało się dwoje dzieci - 8 i 10 lat, w tym jedno z nich straciło rodziców i rodzeństwo. Masakra.
Zgłoś
Z................z 2014-01-01, 21:16 12
szydergd napisał/a:

a gdyby jechał alfą, peugotem, citroenem, fiatem?

To byłoby niższe prawdopodobieństwo że kierujący to półdebil. Wybacz, ale bmw wybierają osobniki o niskim ilorazie inteligencji, psychopaci i agresywne kurwy o małych fiutach.
Zgłoś
R................Q 2014-01-01, 21:16 1
@Sebun --- jeśli byłby śpiący, to się mógł kurwa wyspać lub poprosić kogoś ze znajomych, rodziny by go zawieźli.
Nie jesteś w stanie jechać - nie jedź.
Zgłoś
kasyopeyus 2014-01-01, 21:20 1
W nagrodę kilof do łapy i boso zapierdalać na Kamczatkę szukać mamutów
Zgłoś
!Timon 2014-01-01, 21:22 6
Z takiego kretyna już nic dobrego nie będzie ale kara śmierci jest nieekonomiczna. Powinien płacić dożywotnie odszkodowanie tym dzieciakom zapierdalając do ostatnich dni w jakiejś kopalni czy kamieniołomie.
Zgłoś
P................M 2014-01-02, 0:03 2
Łyse palanty, a za razem gówniarze w BMW to największa grupa kierujących w Polsce dokonujących wykroczenia Nie ważne czy trzeźwy czy też najebany Oni zawsze stwarzają zagrożenia
Zgłoś
MrTijomono 2014-01-02, 1:14 2
Cytat:

w tym funkcjonariusz kamieńskiej policji z żoną

To dopiero JP na 100%
Zgłoś
boogiel 2014-01-02, 1:48
Pierdolenie, bmw fajne auta. Żeby nie było, mam fiata

Ale skurwysyny niebiescy mnie dziś niesamowicie wpierdolili. Wybrałem się rano ok. 14 dmuchnąc na komisariacie. Dyżurny zbył nas, że niby alkomaty w kalibracji (taa kurwa, akurat w sylwestra) i odeslał na izbę wytrzeźwień. Poszliśmy to się dowiedzieliśmy że nichuja, jeszcze koleś z mordą wyskoczył, że odpłatnie to tylko w Katowicach i Chorzowie badają i że mamy spierdalać. Chuj z tym, że obok stał radiowóz i mogł poprosić niebieskich żeby nas zbadali albo sam się kurwa wysilić. Akurat podjechali miejscy z jakimś żulem, to też podbiliśmy, a nuż sie uda. I chuj.
Własnie tak działa przeciwdziałanie policji i ta sytuacja obrazuje, na czym im tylko zalezy- nie na bezpieczeństwie a jedynie na łapówach i mandatach. A gnojom się nie chciało minuty nam poświęcić, mimo że to ich nic nie kosztuje. Jak w telewizorni napierdala ten idiota i zaprasza wszystkich na komisariaty w celu zbadania, to mi się śmiać chce.
Zgłoś
Pieprzony_Ateista 2014-01-02, 1:49
Przyjebał to przyjebał, na chuj drążyć temat...
Zgłoś
Devilyn 2014-01-02, 1:50
na 3 zdjęciu brak butów ... po chłopie.
Zgłoś
E................n 2014-01-02, 9:11
enjoypoznan napisał/a:

Ok. Ale czemu hard?

Policja ma w dupie kontrole trzeźwości. Tylko mandaty i łapanki fotoradarami.

Co ty pierdolisz zjebie genetyczny. Nie raz podczas jazdy byłem kontrolowany i dmuchałem - i to nie było wyrywkowo, tylko Policjanci zatrzymywali każdy jadący daną drogą pojazd!

A tu przykład akcji z woj. śląskiego z 30 Grudnia 2013:

"30 grudnia na drogach województwa śląskiego prowadzona była akcja pod kryptonimem "Trzeźwość". Wzięło w niej udział łącznie 338 policjantów, którzy przy użyciu różnego rodzaju urządzeń do wykrywania alkoholu lub innych substancji odurzających, skontrolowali łącznie 28 484 kierowców. Niestety 67 kierujących prowadziło swoje pojazdy po użyciu alkoholu."

Kurwa i temu ciulowi grozi tylko 15 lat odsiadki ;/
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem