18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
Wypadek w Kamieniu Pomorskim
roma21 • 2014-01-01, 19:38
Witam

W Dniu dzisiejszym w Kamieniu Pomorskim kierowca BMW wjechał w grupę ludzi na miejscu śmierć poniosło 6 osób w tym 9 latek.Kierowca BMW miał 2 promile alkoholu we krwi

jak było to wyjebać,pożyczone z liveleak
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Skowu 2014-01-02, 17:06
Skoro burak kierował BurakoMWozem to wiadomo, że do tragedii na 99% dojdzie... ahh ci buracy... burakowozy pokupowali... niech się nie dziwią, że kierowcy burakowozów są tak nazywani... I HATE BurakoMWóz...
Zgłoś
dmnkzl 2014-01-02, 17:26 1
alalai napisał/a:

up
jeśli jechał po pijaku, to był świadom że może spwowodować wypadek i w konsekwencji ktoś może umrzeć
wg mnie to powinno być uznawane za morderstwo

znowu BMW, przypadek?
nie sądzę

Widzę ze Ty nigdy się nie opiłeś. Jeśli był najebany to świadom konsekwencji raczej być nie mógł. Nie pochwalam jazdy po pijaku, lecz jeśli wiem ze bede pił, to zostawiam kluczyki w domu, albo oddaje komuś kto pił nie bedzie i mi ich nie da jeśli odpierdoli mi żeby gdzieś pojechać. Oczywiście 15 lat również należy się pasażerce, za to że wiedziała o stanie kierowcy i nie próbowała mu przeszkodzić.
Zgłoś
kordas 2014-01-02, 18:35
Odnośnie hejtu na BMW, nie lubię marki, źle mi się kojarzy, pewna grupa posiadaczy samochodów tej marki nie kojarzy mi się także za dobrze.
Sylwestra spędziłem na wyjeździe, osób które za sposób prowadzenia bez chwili zastanowienia mogę nazwać debilami było sporo.
Jednak tym razem wśród tej grupy nie znalazł się, ani jeden kierujący BMW, a najbardziej chujowo jechał jeden kierujący audicą oraz pewien kierujący nissanem, który towarzyszył mi przez znaczną część trasy.
Wniosek - stopień zburaczenia nie jest uzależniony od tego czym się poruszamy.

Jeśli chodzi o sam wypadek to podejrzewam, że mam nadzieję, że rodziny skorzystają z usług prawnika i będą walczyły o jak najwyższe odszkodowania. Oczywiście w związku z tym, że kierujący był pod wpływem jego OC chuja mu da,

Niestety ale wysokość kary nie ma wielkiego przełożenia na to czy popełniane są dane przestępstwa, istotniejsze jest to czy ktoś w ogóle poniesie za coś karę. Odkąd mam prawo jazdy przeżyłem dwa razy kontrolę drogową, podczas gdy na rowerze byłem sprawdzany chyba 4 razy... Skoro prawdopodobieństwo złapania jest tak nikłe, a na pewno mniejsze podczas gdy prowadzimy auto, niż gdy jedziemy na rowerze to co się dziwić, że pijacy nie boją się jeździć?

Osobną kwestią są jeszcze wyroki sądów.
Żeby nie wdawać się w szczegóły, zdarzyło mi się stracić prawko za "jazdę pod wpływem". Napisałem to w cudzysłowie, gdyż moja jazda polegała na delikatnym cofnięciu auta na parkingu jakieś 0.5m, ponieważ znajomy który był kierowcą wszedł zobaczyć do lokalu czy są jakieś znajome twarze, ale zaparkował tak buracko, że uniemożliwił wyjazd komuś kto właśnie chciał wyjechać z parkingu, a przesiadając się na fotel pasażera akurat podjechała policja.
Podczas odrabiania prac społecznych, które zostały mi zasądzone rozbawiło mnie to, że większość osób była tak za jazdę pod wpływem... jednak byłem jedyną osobą, która faktycznie nie jeździła, ale miała najwyższy wyrok, niższe wyroki miały nawet osoby złapane po raz drugi, które zostały złapane na mieście z wynikami 2-3 promila, które jeszcze spowodowały kolizję....
To tyle w kwestii wymiaru sprawiedliwości.
Zgłoś
e................n 2014-01-02, 19:15
zjemcichlep napisał/a:

Ojoj ojoj mój ty oburzony buntowniku, ty byś wyłapał wszystkich zalanych kierowców w 5 minut w odróżnieniu od tych nierobów w mundurach.

HWDP policji prawda?

Gdybyś chłopcze jeździł więcej kilometrów po Polsce a nie tylko do sklepu po zakupy i raz w roku na wakacje wiedziałbyś że kontrole trzeźwości są bardzo rzadko spotykane.

Za to Misiaków z radarami i SM z fotopstryczkami jest pełno.

I nie chodzi o wyłapanie każdego nachalnego DEBILA. Bo to niemożliwe.
Ale niech kontroli będzie więcej. Bo pijani to faktyczne zagrożenie. A nie kurwa człowiek który jedzie 10 czy 20km/h więcej.

A kto jeździ więcej i obserwuje , ten wie że chodzi tylko o kasę pod przykrywką bezpieczeństwa.

I nie CHWPD. Bo nie o to chodzi. Oni mają robić to za co dostają pieniądze z naszych podatków.

A jak pracują służby dbające o bezpieczeństwo można zobaczyć u Emila-łowca radarów.

Siedzą dupami w ciepłych autach i wpierdalają ciasteczka.

I się już tak nie podniecaj bo ci stanie.

Echelon napisał/a:

Co ty pierdolisz zjebie genetyczny. Nie raz podczas jazdy byłem kontrolowany i dmuchałem - i to nie było wyrywkowo, tylko Policjanci zatrzymywali każdy jadący daną drogą pojazd!

Widocznie tylko na twojej wsi policja taka aktywna. Wyjedz kawałem dalej to zobaczysz że tak nie jest.

Kolejna kwestia to fotoradary. Dawniej stali tylko z suszarkami i zatrzymywali. Przy okazji badano trzeźwość.

Teraz się tym nie trudzą. Fotoradarek zrobi zdjątko i to wszystko. Najebany delikwent pojedzie dalej stówką przez miasto. Ale ważne żeby zapłacił mandat.

Trzeba być kurwa ułomnym debilem żeby nie widzieć że hasło Bezpieczeństwo to w Polsce przykrywka do wyciągania kasy od kierowców.

Juz jakiś chuj jeden z drugim kombinuje że nie ma być punktów karnych w zamian za dużo wyższy mandat. Bezpieczeństwo kurwa?
Zgłoś
songoss 2014-01-02, 19:32 2
Zgłoś
~Angel 2014-01-02, 20:33 1
enjoypoznan napisał/a:

Gdybyś chłopcze jeździł więcej kilometrów po Polsce a nie tylko do sklepu po zakupy i raz w roku na wakacje wiedziałbyś że kontrole trzeźwości są bardzo rzadko spotykane.

Na trasach jest tego mało bo dzieżko zatrzymywać wszystkich ale przy każdej kontroli na drodze zawsze byłem poddawany kontroli trzeźwości za to w mieście gdzie mieszkam nie ma tygodnia aby nie było ego typu akcji o rożnych porach dnia. W okresie wakacyjnym, święta,długie weekendy czy po imprezowe dni (andrzejki itp) nie natrafić na taka kontrolę to trzeba mieć szczęście.

Zgłoś
freelancer. 2014-01-02, 20:42
do kamieniołomów chuja w służbie społeczeństwa (najlepiej uranu), a nie utrzymywać z pieniędzy i tak już biednych podatników... jeszcze w tym cyrku "resocjalizacji"
Zgłoś
Halman 2014-01-03, 11:23 3

Dokładnie tak sobie wyobrażam kierowcę BMW.

Żródło: wp.pl
Zgłoś
DFM 2014-01-03, 11:24
A czym ma kurwa być ? W garniturze ?
Zgłoś
a................m 2014-01-03, 11:34
@up w bakutilu
Zgłoś
Moonlord 2014-01-03, 11:35
0:09 w klapeczkach i pidżamie, jakby na wczasy jechał. Szkoda tylko, że te wczasy z kieszeni podatnika ...
Zgłoś
Crossblade 2014-01-03, 11:41
2promile to 0,4l wódy, do tego zioło i amfa ...murzyński chuj mu w dupę i niech gnój idzie siedzieć...pewnie nie chciał, napewno mu przykro, jest załamany...to niech się powiesi w celi skurwiel...aha i dajcie sobie spokój z gadką o dresach w BMW. Nie prowadziłeś nidgy BMW, masz CC900...zamknij pysk
Zgłoś
necrofallus8 2014-01-03, 11:42
Teraz to powinien się na sznurówkach powiesić, skurwiała łysa pała bez mózgu...
Zgłoś
Loq14 2014-01-03, 11:47
@Crossblade o widzę ktoś tutaj "oldtimer'em" jeździ.
Zgłoś
TomekF06 2014-01-03, 11:48
CYCONAUTA napisał/a:

@up w bakutilu

popieram!!! śmierć za śmierć!!!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem