W niedzielę po godzinie 17.00 na Avenida Ipase w bairro Compensa doszło do wypadku, w którym udział brał dostawca pizzy na motocyklu oraz kierowca samochodu. Kierowca został ranny, natomiast dostawca pizzy ciężko ranny. Świadkowie zeznali, że do wypadku doszło, gdy kierowca samochodu skręcał w lewo kierując się na estrada da Ponta Negra. Wtedy z dużą prędkością uderzył w niego motocyklista. Motopizdeczkę przewieziono do Hospital e Pronto-Socorro Dr. João Lúcio, natomiast kierowcę do SPA do bairro da Compensa. Na harda za mało krwi
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
zdun napisał/a:
Samochód to nie wiem ale motor to prawdopodobnie honda.
Tak, to była Chąda.
Motór to na złom, ale co z pizzą?
Jeszcze potopizdeczki dobrze nie skasował a tu już do SPA. W sumie jakoś trzeba odreagować
Byłem święcie przekonany, że pizzę dostarcza się na kiblach, a nie na ścigaczach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów