Akcja od 0:53
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:26
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
i tak ma qrwa być ...... kierunek włączać wtedy kiedy się skręca a nie przed ......hehehhehe
pedofilski fiolet czyli kolor naszych "sukienkowych" to byl najmodniejszy kolor w sezonie zima 2007:) nie rozumie w takim razie dlaczego polskie katole tak nie lubia ruskich? wkoncu katole uwielbiaja pedofilow w sukienkach!
Słyszałem, że zgierscy kierowcy potrafią tak samo robić. Z lewego pasa skręcać w prawo..
to nie łaska kurwa przyciąć filmik żeby się akcja zaczynała od 00:00? za to chuju piwa nie dostaniesz
1:42 ten moment kiedy popatrzał se w obiektyw kamery i se uświadomił, że wieśniackie "przecież włączyłem kierunek" nie przejdzie kiedy przyjadą miśki - bezcenny!
Co to w ogóle ma być ja się pytam ? Ani żadnych trupów, nikt do siebie nie strzela, żadnej bijatyki... gniot jakich wiele... Dziwie się, że jakieś dzieci ci piwo postawiły. Wrzuć coś za co bana dostaniesz będzie śmieszniej
może ty kurwa wrzuć jakiś materiał durniu a dopiero później sie wypowiadaj... jak narazie masz 2 posty do tego mało błyskotliwe. Więc zamknij ryj świeżaku
IdeaLiście napisał/a:
może ty kurwa wrzuć jakiś materiał durniu a dopiero później sie wypowiadaj... jak narazie masz 2 posty do tego mało błyskotliwe. Więc zamknij ryj świeżaku
Sądząc po poziomie wypowiedzi twoje rozdmuchane ego dokonało regresji do embriona !
slayyer napisał/a:
i tak ma qrwa być ...... kierunek włączać wtedy kiedy się skręca a nie przed ......hehehhehe
kierunek jak kierunek, ale od kiedy to w lewo skreca sie z prawego pasa?
Wszędzie to kurewstwo z wiosek, na autostradzie zawracają, nigdy nie używają kierunków, lusterka też po chuja im, do tego jeszcze się stawiają.
Skurwiele powinni jeździć rowerami po lasach, a do cywilizacji wchodzić tylko z przewodnikiem.
Skurwiele powinni jeździć rowerami po lasach, a do cywilizacji wchodzić tylko z przewodnikiem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów