18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
htp 2018-07-30, 11:36 5
Uważam, że było na odwrót. Jedna osoba nie przeżyła wypadku, bo zginęła.
Zgłoś
Essent 2018-07-30, 18:30 5
W ładzie wszyscy się ruszają po tym wypadku, łot ruskaja maszina
Zgłoś
t-tas 2018-07-31, 4:34
Masz tutaj naszą pisownię- Snieżynsk, no i VAZów w sumie tu dwa- poślizgnięty 2115 i ten co oberwał 2105 lub 2107 albo jak tam sobie jeszcze go tam nazwali.
Zgłoś
G................r 2018-08-01, 22:25
Ciekawe co na to zderzak Łągiewki.
Zgłoś
T................h 2018-08-01, 22:29 2
t-tas napisał/a:

Masz tutaj naszą pisownię- Snieżynsk, no i VAZów w sumie tu dwa- poślizgnięty 2115 i ten co oberwał 2105 lub 2107 albo jak tam sobie jeszcze go tam nazwali.

KURŁA!!! WAZ, Śnieżyńsk i Czelabińsk!

Tak się kurwa pisze po polsku.
Zgłoś
Xumme 2018-08-01, 22:42
fantastico napisał/a:

Jedna osoba zginęła bo nie przeżyła wypadku.

A kto umarł ten nie zyje..
Zgłoś
Okularek 2018-08-01, 22:48 3
Czy tylko mnie niemiłosiernie wkurwia jak on podpisuje te filmy ? nie wiem jak ma cel tego, być na siłę śmieszny czy jaki chuj.
@Fantastico kurwa nie jesteś !!!!
Zgłoś
CadZZil 2018-08-01, 22:56
I zaś kurwa Łada...
Zgłoś
Bedejot 2018-08-01, 22:59 1
Jedziesz sobie spokojnie, spijasz browarka a tu taki jełop w ciebie przypieprza....
Zgłoś
pudel82x 2018-08-01, 23:17 2
bobasek, spokojnie, possaj smoczka, policz do dziesięciu. Juz mu veltue-czy jakoś tam zwrócił uwagę,zadziałało na tydzień, jak nie chcesz to nie czytaj. Tak się da!!
Zgłoś
leni100 2018-08-02, 11:26 2
czy te tytuły musza być pisane w taki spierdolony sposób? Jakim niedojebem mózgowym trzeba być, żeby wszystko pisać na wzór 'zielonego mnicha'. Na serio nie da się mieć własnej osobowości tylko trzeba kopiować kogoś innego bo tak bardzo jest się słabym życiowo? Kopiowanie jednego i tego samego.. żenada
Zgłoś
Lizodup 2018-08-02, 12:04
a kto był naszym wysłannikiem, velkture czy kto?
Zgłoś
rafalnrg1 2018-08-02, 23:28
Jak można być tak zjebanym, żeby spierdalać tą ładą akurat w strone zapierdalającego w ciebie na czołówke samochodu? po chuj odbić w lewo i uniknac zderzenia, jak można w prawo zapierdolić prosto w niego i wyjebac gonga. szkoda mi tylko pasażerów łady, a nie, tfuu, nikogo mi nie szkoda bo to rosja.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów