📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:22
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Łee gardełko mu poderżnął łyżewką- shit happens.
łooo kurde przesrane. Niezłego pecha trzeba mieć
Zaraz się pojawią komentarze, jak to facet jechał sobie spokojne na łyżwach, a tu ktoś się wypierdolił i poderżnął mu gardło, a życie to suka i dziwka.
maciekawski napisał/a:
Zaraz się pojawią komentarze, jak to facet jechał sobie spokojne na łyżwach, a tu ktoś się wypierdolił i poderżnął mu gardło, a życie to suka i dziwka.
Twój będzie jedyny
Pech to pech
Dziękuję Ci autorze! W końcu materiał na miarę sadistica, a nie jakieś pingwiny, orki i inne pierdoły...
Macie więcej informacji na temat tych wypadków?
Tak dla ciekawości na tego zawodnika chyba jakiś morderca poluje . Miał poderżnięte gardło łyżwą, miał lecieć na mecz Łokomotiw Jarosław, który się rozbił i wszyscy zginęli, lecz doznał kontuzji i uniknął tego wypadku. Po zakończeniu kariery zawodnika wziął się za trenerkę młodzieży, na 3 treningu zawalił się dach lodowiska na, którym trenował. Znów przeżył ...
maciekawski napisał/a:
Ło kurwa, jechał sobie kolo na łyżwach, a tu jakiś idiota sie wyjebał i poderżnął mu gardło. Życie to jednak dziwka :/
Myślałem, że ja miałem pecha jak sobie przeciąłem łyżwą, ścięgno kciuka..
lajtowy napisał/a:
Macie więcej informacji na temat tych wypadków?
Jeśli chodzi o moją wrzutę, to wiem tylko tyle, że to Clint Malarchuk (filmik z '89). Wystarczyło 3mm jego tętnica szyjna zostałaby całkowicie odcięta. Przeżył, szybko wrócił do gry, a po tym incydencie wprowadzono w NHL obowiązkowe ochraniacze na szyję.
W Szwecji Bengt Akerblom podobnego wypadku nie przeżył
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów