Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nikogo nie tłumaczę. Piszę wszak, że kierowca Passata winien dostać mandat za zbyt szybką jazdę, jak również to, że nie grzeszy wyobraźnią. Jednoznacznie jednak wskazuję sprawcę kolizji, którym jest kierowca Civika.
P.S. Ulicę Legnicką we Wrocławiu znam bardzo dobrze, i stety - niestety 95 % kierowców przekracza tam prędkość. Sprzyjają temu 3 pasy w każdą stronę, szerokość około 15m, można wyprzedzać i na pasach i na skrzyżowaniach, wszystkie skrzyżowania z drogami podrzędnymi są z sygnalizacją świetlną.
wkoncu powozenie Passerati zobowiazuje do zakladania klapek na oczach przy powozeniu tym sportowo-luksusowym samochodem
@deliriumpermanent wszystko fajnie tylko jak ktos motorem zapierdala to zaraz sa teksty ze debil, i jak kierowca samochodu wyjezdzajacego z boku mial go zauwazyc, a tu tez widac ze ten debil z wsiowozu 50 nie jechal. ale jechal samochodem to spoko, mozna zapierdalac. tak?
Wydaje mi się, że boczne lusterko by mu do tego wystarczyło...
Władcy szos, a samochód to tylko w internetach oglądali albo z tylnego fotela..
Logicznie wina jest po stronie kierowcy paska. Bo gdyby jechał przepisowo to takie zajechanie skończyło by się tylko ostrym hamowaniem. Kto nigdy nikomu przez przypadek nie zajechał niech pierwszy żuci kamień. Takie rzeczy się zdarzają i dla tego w mieście się nie zapierdala. Po za tym nie wiem ile razy można powtarzać miasto to nie autostrada, lewy nie jest do wyprzedzania.
Logicznie i nie logicznie wina Hondy.
Takim "rajderom" powinno się kasować pojazdy i prawko na starcie, a Vieśwageny powinny być tak trzepane przez policję jak obecnie czarne beemki czy merole.
Niestety w cebulandii jeszcze długo tak nie będzie, a szkoda.
Debil, no po prostu debil.
A propos prędkości - naprawdę nie jestem w stanie zrozumieć tych życiowych nieudaczników, jeżdżących całe lata 49 km/h (chyba, że powodem takiego a nie innego zachowania jest chęć uniknięcia mandatów za te chore ograniczenia). Auta są coraz dynamiczniejsze i szybsze po to, żeby jeździć SZYBCIEJ I DYNAMICZNIEJ. 3 pasy, szerzej niż na autostradzie, bezkolizyjne skrzyżowanie a dozwolona prędkość taka, jaką przeciętny sadol jest w stanie uzyskać zjeżdżając z wiaduktu na rowerze
nagrywane chyba bułka
Kaskiem
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów