Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:00
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47
Wypadek we Wrocławiu
L-J • 2014-07-02, 21:54
Karma dopadła rajdowca z VW Pashita

ukryta treść
Cytat z YT: "Wypadek który miał miejsc na skrzyżowaniu ulic Legnickiej i Rysia dnia 01-07-2014r.
I niech ktoś mi powie że to motocyklistom wyłącza się lampka gdy widzą innego motocyklistę.
Kierowca VW już od 2 skrzyżowań cały czas ruszał z piskiem opon i prowadził szaloną jazdę"
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
d................t 2014-07-03, 10:47 1
@mare30ks
Nikogo nie tłumaczę. Piszę wszak, że kierowca Passata winien dostać mandat za zbyt szybką jazdę, jak również to, że nie grzeszy wyobraźnią. Jednoznacznie jednak wskazuję sprawcę kolizji, którym jest kierowca Civika.
P.S. Ulicę Legnicką we Wrocławiu znam bardzo dobrze, i stety - niestety 95 % kierowców przekracza tam prędkość. Sprzyjają temu 3 pasy w każdą stronę, szerokość około 15m, można wyprzedzać i na pasach i na skrzyżowaniach, wszystkie skrzyżowania z drogami podrzędnymi są z sygnalizacją świetlną.
Zgłoś
Aneta18 2014-07-03, 10:57
Passeratti pojawilo z nikad. Kierowce zamknac do pierdla na ruchanie za bycie debilem.
Zgłoś
BongmanFannajtinajn 2014-07-03, 11:13
Logicznie wina jest po stronie kierowcy paska. Bo gdyby jechał przepisowo to takie zajechanie skończyło by się tylko ostrym hamowaniem. Kto nigdy nikomu przez przypadek nie zajechał niech pierwszy żuci kamień. Takie rzeczy się zdarzają i dla tego w mieście się nie zapierdala. Po za tym nie wiem ile razy można powtarzać miasto to nie autostrada, lewy nie jest do wyprzedzania.
Zgłoś
PiotrekS 2014-07-03, 11:14
PO i DBL, Wrocław miasto spotkań.
Zgłoś
zenekpogromca 2014-07-03, 11:57 2
mare30ks napisał/a:

wkoncu powozenie Passerati zobowiazuje do zakladania klapek na oczach przy powozeniu tym sportowo-luksusowym samochodem

@deliriumpermanent wszystko fajnie tylko jak ktos motorem zapierdala to zaraz sa teksty ze debil, i jak kierowca samochodu wyjezdzajacego z boku mial go zauwazyc, a tu tez widac ze ten debil z wsiowozu 50 nie jechal. ale jechal samochodem to spoko, mozna zapierdalac. tak?

Wydaje mi się, że boczne lusterko by mu do tego wystarczyło...

Władcy szos, a samochód to tylko w internetach oglądali albo z tylnego fotela..

BongmanFannajtinajn napisał/a:

Logicznie wina jest po stronie kierowcy paska. Bo gdyby jechał przepisowo to takie zajechanie skończyło by się tylko ostrym hamowaniem. Kto nigdy nikomu przez przypadek nie zajechał niech pierwszy żuci kamień. Takie rzeczy się zdarzają i dla tego w mieście się nie zapierdala. Po za tym nie wiem ile razy można powtarzać miasto to nie autostrada, lewy nie jest do wyprzedzania.

Logicznie i nie logicznie wina Hondy.
Zgłoś
gupi_nik 2014-07-03, 12:02 2
wina hondy, kto mysli inaczej jest debilem
pozdrawiam
Zgłoś
szkodnikdbwa 2014-07-03, 12:59 2
Avalanger napisał/a:

Takim "rajderom" powinno się kasować pojazdy i prawko na starcie, a Vieśwageny powinny być tak trzepane przez policję jak obecnie czarne beemki czy merole.

Niestety w cebulandii jeszcze długo tak nie będzie, a szkoda.

Debil, no po prostu debil.

A propos prędkości - naprawdę nie jestem w stanie zrozumieć tych życiowych nieudaczników, jeżdżących całe lata 49 km/h (chyba, że powodem takiego a nie innego zachowania jest chęć uniknięcia mandatów za te chore ograniczenia). Auta są coraz dynamiczniejsze i szybsze po to, żeby jeździć SZYBCIEJ I DYNAMICZNIEJ. 3 pasy, szerzej niż na autostradzie, bezkolizyjne skrzyżowanie a dozwolona prędkość taka, jaką przeciętny sadol jest w stanie uzyskać zjeżdżając z wiaduktu na rowerze
Zgłoś
AmcieK. 2014-07-03, 13:48
DOL i wszystko jasne ...
Zgłoś
P................7 2014-07-03, 13:57 1
Wieśvagen przy byle gównie zalicza dach jak widać na załączonym

dzzejkop napisał/a:

nagrywane chyba bułka

Kaskiem
Zgłoś
kordi 2014-07-03, 17:12
tak wyjebał, że aż się wywalił na bok
Zgłoś
Lukasz2525 2014-07-03, 17:44
Jestem ekspertem . Kierowca passerati to typowy pedał i cebulak z wieśwagena zapierdalający 120 pod słońce na hujowych ledach zamiast świateł .
Zgłoś
marcinc53 2014-07-03, 17:48
Mieszkam na prawo stąd.
Zgłoś
ghor 2014-07-03, 23:15
Wiadomo - pasztet w TDI'u, oszczędny i dynamiczny - nie można się oprzeć żeby nie przycisnąć na gaz.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem