📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:39
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ewidentna wina gościa co zmieniał pas...dres z paska może mieć lipe co najwyżej za niebezpieczną jazdę
jestę ekspertę. Passat wyprzedził motocykl i zobaczył na aucie z przodu na sąsiednim pasie naklejkę "patrz w lusterka motocykle są wszędzie". Spojrzał więc w lusterka, a w międzyczasie tamten zaczął zmieniać pas.
Ergo, wina motocyklisty.
Ergo, wina motocyklisty.
"Kierowca VW już od 2 skrzyżowań cały czas ruszał z piskiem opon i prowadził szaloną jazdę"- to ciekawe kto się z nim ścigał, że wiedział jak długo kierowca paska "prowadził szaloną jazdę". Może motocyklista- wina motocyklisty. Zawsze oni są winni! (Joke, bez spin).
Ewidentna wina gościa z przodu, zmiana pasa bez zachowania ostrożności. Chociaż passat miał na 100% przekroczoną prędkość, wyprzedzanie na przejściu i na skrzyżowaniu.
obaj nie patrzyli w lusterka !!!
Cytat:
wyprzedzanie na przejściu i na skrzyżowaniu.
Serio?
Droga jednokierunkowa, skrzyżowanie z sygnalizacją świetlną - możesz wyprzedzać.
"Kierowca VW już od 2 skrzyżowań cały czas ruszał z piskiem opon i prowadził szaloną jazdę"
To ciekawe jak ten gościu motocyklem zapierdalał jak od dwóch skrzyżowań był przed nim
To ciekawe jak ten gościu motocyklem zapierdalał jak od dwóch skrzyżowań był przed nim
Tylko patrzeć jak polska iście holiłudzka produkcja pojawiać się będzie w składankach naszych kolegów innych narodowości. I dumnie powiem wtedy -Patrz Wrocław
jak ktoś rusza z piskiem to mu można zajeżdżać? się k... pozmieniało
Takie filmy jak ten radują me serce.. <3
Jakby kierowca pastucha po tej przewrotce został kaleką (fizycznie, bo umysłową już jest) cieszyłbym się jeszcze bardziej
Dlaczego?
Czy jestem zwyrolem?
Nie, kurwa. Ale teraz wyobraźcie sobie, że on jeździ po Polsce - i to właśnie może przez niego (i taką skrajnie nieodpowiedzialną jazdę) miałbym kiedyś wypadek ja, Ty, Twoja dziewczyna bądź wujek.
Takim "rajderom" powinno się kasować pojazdy i prawko na starcie, a Vieśwageny powinny być tak trzepane przez policję jak obecnie czarne beemki czy merole.
Niestety w cebulandii jeszcze długo tak nie będzie, a szkoda.
Jakby kierowca pastucha po tej przewrotce został kaleką (fizycznie, bo umysłową już jest) cieszyłbym się jeszcze bardziej
Dlaczego?
Czy jestem zwyrolem?
Nie, kurwa. Ale teraz wyobraźcie sobie, że on jeździ po Polsce - i to właśnie może przez niego (i taką skrajnie nieodpowiedzialną jazdę) miałbym kiedyś wypadek ja, Ty, Twoja dziewczyna bądź wujek.
Takim "rajderom" powinno się kasować pojazdy i prawko na starcie, a Vieśwageny powinny być tak trzepane przez policję jak obecnie czarne beemki czy merole.
Niestety w cebulandii jeszcze długo tak nie będzie, a szkoda.
@ Avalanger.
A ja bym się cieszył, gdyby tobie coś chuja ucięło i nie mógł byś popsuć świata swoimi genami.
Tak tępej wypowiedzi nie czytałem tutaj od dawna.
I nie, nie jesteś "zwyrolem", jesteś zwyczajnie oderwany od rzeczywistości, ewentualnie masz problemy ze zrozumieniem tego, co widzisz na filmie.
Może jeszcze raz wytłumaczę.
Jedynym sprawcą wypadku jest kierowca Hondy Civic.
Kierowca Passata mógłby co najwyżej dostać mandat za zbyt szybką jazdę.
Obu kierowców popisuje się brakiem wyobraźni, ale mimo wszystko bardziej przewidywalny jest ten, który zapierdala, niż ten, który na ślepo i bez kierunku zmienia pas.
P.S. Chcesz zabierać pojazdy i prawo jazdy, życzysz kalectwa poszkodowanym w kolizjach?
P.S.2. Boli cię, że ktoś ma VW, Audi, BMW czy Mercedesa? To wsiadaj z powrotem na swój rower.
Podsumowując - promujesz odbieranie posiadanych uprawień, odbieranie czyjegoś majątku, "trzepanie przez policję" wszystkich właścicieli określonych marek pojazdów. Tatuś był w SB, jak myślę?
A ja bym się cieszył, gdyby tobie coś chuja ucięło i nie mógł byś popsuć świata swoimi genami.
Tak tępej wypowiedzi nie czytałem tutaj od dawna.
I nie, nie jesteś "zwyrolem", jesteś zwyczajnie oderwany od rzeczywistości, ewentualnie masz problemy ze zrozumieniem tego, co widzisz na filmie.
Może jeszcze raz wytłumaczę.
Jedynym sprawcą wypadku jest kierowca Hondy Civic.
Kierowca Passata mógłby co najwyżej dostać mandat za zbyt szybką jazdę.
Obu kierowców popisuje się brakiem wyobraźni, ale mimo wszystko bardziej przewidywalny jest ten, który zapierdala, niż ten, który na ślepo i bez kierunku zmienia pas.
P.S. Chcesz zabierać pojazdy i prawo jazdy, życzysz kalectwa poszkodowanym w kolizjach?
P.S.2. Boli cię, że ktoś ma VW, Audi, BMW czy Mercedesa? To wsiadaj z powrotem na swój rower.
Podsumowując - promujesz odbieranie posiadanych uprawień, odbieranie czyjegoś majątku, "trzepanie przez policję" wszystkich właścicieli określonych marek pojazdów. Tatuś był w SB, jak myślę?
wkoncu powozenie Passerati zobowiazuje do zakladania klapek na oczach przy powozeniu tym sportowo-luksusowym samochodem
@deliriumpermanent wszystko fajnie tylko jak ktos motorem zapierdala to zaraz sa teksty ze debil, i jak kierowca samochodu wyjezdzajacego z boku mial go zauwazyc, a tu tez widac ze ten debil z wsiowozu 50 nie jechal. ale jechal samochodem to spoko, mozna zapierdalac. tak?
@deliriumpermanent wszystko fajnie tylko jak ktos motorem zapierdala to zaraz sa teksty ze debil, i jak kierowca samochodu wyjezdzajacego z boku mial go zauwazyc, a tu tez widac ze ten debil z wsiowozu 50 nie jechal. ale jechal samochodem to spoko, mozna zapierdalac. tak?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów