📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
indyjskie kręgle
Ale ich wykurwiło w kosmos 🤣
W tych rejonach to się normalnie zdaje jakiś egzamin praktyczny na szofera? Istnieje coś takiego jak prawo jazdy? Obowiązują tam jakieś przepisy? Jakiś kodeks?
A w sumie to chuj mnie te obchodzi.
😉
😉
Testował silnik na wodę z gangesu i nie opanował mocy płynnego gówna. Od teraz będzie wiedział, że woda z gangesu nadaje się tylko do picia.
Budrys2000 napisał/a:
W tych rejonach to się normalnie zdaje jakiś egzamin praktyczny na szofera? Istnieje coś takiego jak prawo jazdy? Obowiązują tam jakieś przepisy? Jakiś kodeks?
😉
Chyba nie, każdy jeździ jak chce
Budrys2000 napisał/a:
😉
W indiach przepisy są płynne jak gówno w gangesie
Dobra dobra. Możecie się śmiać i wyzywać ich, ale przyznacie, że podbiegło od razu kilkudziesięciu lekarzy.
I dlatego nie jezdzę w Indiach na pizdziku tylko chodzę pieszo w Polsce ;D
Nie dziwię się, że tyle tam wypadków skoro nie mają zasad tylko kto pierwszy ten lepszy xD widać kto był pierwszy w tym przypadku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów