Stanęłą kurwa cipa głupia skuterem tak bardzo będzie zapierdalać
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kask to pewnie założyła dla picu skoro od razu jej spadł. pewnie bała się o fryzurę
Cytat:
Autora filmiku dupa szczypie ze jakas tam glupia cipa bedzie 10sekund szybciej na skrzyzowaniu niz on w swoim lsniacym wartburgu.
No normalnie swiat mu sie w tamtej chwili zawalil
Autora filmiku dupa szczypie ze jakas tam glupia cipa bedzie 10sekund szybciej na skrzyzowaniu niz on w swoim lsniacym wartburgu.
Rzeczywiście na skrzyżowaniu była szybciej, ale chyba nie o to jej chodziło. Świat nikomu się nie zawalił, ale głupia cipa raczej musiała zmienić plany na wieczór.
dr_dex napisał/a:
Tu nie tylko o to chodziło.
Tez o to, że aby się wcisnąć przekroczyła linię ciągłą.
Nie ma pojęcia o przepisach czym dały wyraz chwilę później.
Ale wiem... na tym portalu przepisy, a szczególnie te dotyczące nie przekraczania lin ciągłych, są dla frajerów.
Sonal napisał/a:
Tu nie tylko o to chodziło.
Tez o to, że aby się wcisnąć przekroczyła linię ciągłą.
Nie ma pojęcia o przepisach czym dały wyraz chwilę później.
Ale wiem... na tym portalu przepisy, a szczególnie te dotyczące nie przekraczania lin ciągłych, są dla frajerów.
zabrakło standardowego pojazdu po motopizdeczkach, uderzyć w stół a nożyce się odezwą co też miało miejsce w tym wypadku i zostało prawidłowo skomentowane. piwko
"Przecież miałam zielone, o co chodzi??!"
@ up Sonal
Jak będziesz jechał autkiem zwróć uwagę jak autka się zatrzymują jeden z prawej drugi z lewej, trzeci w poprzek bo sie kurwa obudził i on musi zmienić teraz juz pas bo chce skręcić w lewo
Nie rozumiem tego całego szumy o to że ktoś motocyklem podjeżdza pod same światła, przecież każdy może zrobić prawko i śmigac jednośladem
Jak będziesz jechał autkiem zwróć uwagę jak autka się zatrzymują jeden z prawej drugi z lewej, trzeci w poprzek bo sie kurwa obudził i on musi zmienić teraz juz pas bo chce skręcić w lewo
Nie rozumiem tego całego szumy o to że ktoś motocyklem podjeżdza pod same światła, przecież każdy może zrobić prawko i śmigac jednośladem
Komentator na filmie to kurwa typowy polski janusz, Czereśniak, koneser cebuli oraz gustownego ubioru typu sandały i skarpety. Zero kultury i tylko ból dupy że ktoś śmiał wjechać przed jego śmierdzące TDI.
Co nie zmienia faktu że skuterzyści i wszyscy inny bez uprawnień to duże zagrożenie.
Co nie zmienia faktu że skuterzyści i wszyscy inny bez uprawnień to duże zagrożenie.
Najbardziej to mnie ten tekst rozjebal w calej tej sytuacji jej przyjebania...Teraz do konca dnia bedzie wracala w mojej glowie i bede psychodelicznie sie smial... Najgorzej to jak podczas szczania dopada taki impuls... Oblewasz kibel dookola razem z podloga...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów