Wsioki się najebały i wypadek spowodowały
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hehe no tak, szefie dogadamy sie? z motorniczym lokomotywy, ja troche z duzo wyjechalem pan troche za szybko jechal obaj jestesmy wypici, masz pan 200pln elektrowoz sie bez problemu wyklepie ;p jakby co tu u szwagra pan moze zajecha trysniemy lakierem szybko nie bedzie nic widac ;p
Nie można dzielić ludzi wg miejsca zamieszkania. Wieś to raczej stan umysłu.
Przynajmniej maszynista nie ma nikogo na sumieniu...
Ale z drugiej strony jednego debila mniej by było...
"Panie kurwa szefie"
Ale z drugiej strony jednego debila mniej by było...
"Panie kurwa szefie"
Gdyby jechała rodzina z dziećmi, to pewne wszyscy ponieśli by śmierć na miejscu. A taki chuj jeden z drugim wylazł jak by nigdy nic... Ps. jebany smoczą kulę schował pod skórą
Jaco(metyl) napisał/a:
najbardziej mnie rozpierdalaja ci gapie rozumiem moze przyjsc zobaczyc co sie stalo czy wszyscy zyja itd. i isc z powrotem do domu skoro juz jest ktos tam i pomaga to po co robic sztuczny tlum..
To po chuj oglądałeś do końca skoro już na początku widać co się stało? Jak by nie jesden z gapiów z telefonem to byś nie miał co oglądać. Z resztą jak by nie gapie z komórkami to na sadolu były by same kobiety z kutasami.
Chce pan jechac lol rozjebalo mnie to pytanie i to takim powarznym sadystycznym tonem XD
A ja się zastanawiałem Kto to jest ten Kozłow - już myślałem że jakaś pseudogwiazda jednego sezonu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów