Wsioki się najebały i wypadek spowodowały
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Zara wyciągniemy i będzie wszystko OK" Hehe zawsze jestem pod wrażeniem pijackich pomysłów.
a ja proponuje zeby pokryli wszystkie szkody ,wyjazdy wszystkich sluzb i jebali do konca zycia na to !!
Ale renówka na sekwencji była
Ja pierdole prawie jak Battlefield 3 jeszcze tylko czołgu brakuje...
ja pierdolę... lotniczych ściągali do guza na ryju.
do kicia z takimi debilami. a gdyby był w okolicy poważny wypadek, to wtedy śmigłowca nie ma. ponadto kasa poszła w pizdu. nie płacę podatków od dziś. żeby takim skurwysynom wysyłali helikoptery do opatrzenia guza...
do kicia z takimi debilami. a gdyby był w okolicy poważny wypadek, to wtedy śmigłowca nie ma. ponadto kasa poszła w pizdu. nie płacę podatków od dziś. żeby takim skurwysynom wysyłali helikoptery do opatrzenia guza...
W jakim języku mówią ci tubylcy?
Sam sobie odpowiedziałeś, tubylcze...
Piwo dla pana z kamerą że miał jaja i nie wyłączył kamery pod naporem tłumu nakarmił sadola !
by się dogadali a nie kurwa piniundze z moich podatków na akcję tracą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów