Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale to chyba Wlk. Brytania zrzucała wtedy ulotki na Niemcy.
wilkoala, Faktycznie Brytole osobiście zrzucały ulotki, jednak Francja również czynnie uczestniczyła w tej wojnie propagandowej, zamiast zbrojnie sprzeciwić się agresji III Rzeszy na Polskę, a był to jeden z nielicznych momentów IIWŚ, jak nie jedyny, kiedy mieli oni liczebną i strategiczną przewagę nad naziolami. Dlatego chuj im w dupę.
Jak się nie zna historii to się pierdoli farmazony. Francja chciała nam pomóc. Lecz prezydent który chciał cię przeciwstawić Niemcom został odsunięty od władzy przez lewacki rząd, który popierał politykę nazistów.
A Lewacki rząd popierający nazistów od razu się poddał, by ich wspierać.
Warto dodać, że ten prezydent który chciał nam pomóc.
Ruszył przeciwko nazistom w partyzantkę. Bardziej ciśnijcie Wielką Brytanię bo to ona nam wgl nie pomogła. Pozdro.
Chuj w dupę każdemu gimbo, który nie zna podstaw historii a pierdoli o białej fladze. Gorsza jest zdrada Wielkiej Brytanii.
Fakt, potrafił wchodzić w dupę Hitlerowi jak nikt inny.
Jak się nie zna historii to się pierdoli farmazony. Francja chciała nam pomóc. Lecz prezydent który chciał cię przeciwstawić Niemcom został odsunięty od władzy przez lewacki rząd, który popierał politykę nazistów.
A Lewacki rząd popierający nazistów od razu się poddał, by ich wspierać.
Warto dodać, że ten prezydent który chciał nam pomóc.
Ruszył przeciwko nazistom w partyzantkę. Bardziej ciśnijcie Wielką Brytanię bo to ona nam wgl nie pomogła. Pozdro.
Chuj w dupę każdemu gimbo, który nie zna podstaw historii a pierdoli o białej fladze. Gorsza jest zdrada Wielkiej Brytanii.
Dobrze znam tę historię, ale wiem też o nastrojach społecznych, które wtedy panowały we Francji. I było tak jak jest teraz, czyli ogromna lewacka masa identyfikująca się z Francuską Partią Komunistyczną i garstka myśląca bardziej racjonalnie i na prawo. Dla większości francuskich wplątanych w pacyfistyczne i komunistyczne ruchy obywateli uczestnictwo w wojnie było czymś niewyobrażalnym. Może za bardzo generalizuje, sami oceniajcie.
A chuja w dupę zachowaj dla siebie szczekaczu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów