wypadki młodego sadola, zawodnika fmx na cz 250 cross
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
i pomyśleć że zaczynał na jakiejś górce w lesie na swojej CZ-ce 250 Ściszcie glosniki
Tym razem niestety tez gleba :p
Tym razem niestety tez gleba :p
duze piwko ode mnie za to co zobaczylem! mialem kiedys cz125 cross to byla maszyna! 6 biegow 14tys obrotow i w serii chyba 27 koni a moja 31 ( planowana glowica, polerka komory spalania i kanałów plus podkowy na wale) - tak chwale się!!
Trochę go znam (byliśmy na jednym roku na studiach) - lekko poobijany jest
Piwo za to ze jest twardy jak penis 12 latka i lubi Guano Apes!
Szacun za upór
Moim zdaniem złe nachylenie skarpy na którą ląduje, powinna być bardziej stroma. Przy płaskiej skarpie zawsze będzie twarde lądowanie
Co jak co, ale do "zawodnika" to mu jeszcze baaaaardzo daleko. Póki co to gościu dobijający maszyne. CZ nadaje sie do FMX jak WSK'a do wyścigów na torze -.-'
Po pierwsze żaden pepitek czy pepiczek tylko polak bo stobno jest pod szczecinem, po drugie nie zrobił crossa bo to jest cz 250 cross czyli wyczynowy sprzęt, który konkurował kiedyś z japońskimi crossami. Dla gościa szacun, technikę upadania musi mieć opanowaną do perfekcji.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów