wypadki młodego sadola, zawodnika fmx na cz 250 cross
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Uparte bydle... Ja bym pewnie dał sobie spokój po 5 glebie, rzucił moto w krzaki i poszedł na piwo...
Szacun.
Szacun.
Ten motocykl do tego skakania się nie nadaje. Jest chujowo wyważony. Ale szacun za zawziętość!
Dupa konkretnie obita
niezniszczalny jeden i drugi ehhhh kurwa
pozostało pogratulować.
pozostało pogratulować.
chyba raczej się nadaje:Ten motocykl do tego skakania się nie nadaje. Jest chujowo wyważony. Ale szacun za zawziętość!
Nie dość że krosa zrobił to jeszcze za jakis czas bedzie w red bullu nakurwiac
Mi to wygląda na Wiejski Sprzęt Kaskaderski (WSK) Przerobiony na maszyne wysokich lotów i twardych upadków, Ale szacun za wytrwalość
@up zapraszam do wikipedii później się będziesz mógł wypowiadać o CZ
Niezły z niego pojeb, ale ma duże jaja i pasje! Piwo
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów