📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja tam nie ogarniam jak na motor można ubrać krótkie spodenki( mówie ogólnie a nie tylko odnośnie tych filmików) skoro i tak wieje ci po nogach więc gorąco nie będzie a jak w takich się wyjebiesz to możesz podziwiać siebie na asfalcie a asfalt(a szczególności jak droga żwirowa) na sobie :|
2:31 to było to
@up
dokładnie. ale spodenki to najmniejsze zło bo można już kupić takie z kevlarowymi wstawkami i wzmacnianymi szwami gorsze są adidaski i koszulki na krótki rękawek które królują niestety w mieście na kierowcach R-1 i K2. Nie rozumiem tych ludzi, w trakcie wypadku większość tego co znajdywało się na kościach i one same szorują po asfalcie jak wściekłe. Jak ktoś chce poczuć adrenalinę jaką niesie jazda motocyklem w takim ubiorze to równie dobrze może zawiesić włączoną szlifierkę taśmową nad łóżkiem na podciętej lince od prania. Jeżdżąc w komplecie motocyklowym możemy być nieco spokojniejsi u urazy a i ratownicy oraz "policjanty" mają mniej roboty bo wszystko w jednym worku się trzyma a nie użyźnia pobliskie pola.
dokładnie. ale spodenki to najmniejsze zło bo można już kupić takie z kevlarowymi wstawkami i wzmacnianymi szwami gorsze są adidaski i koszulki na krótki rękawek które królują niestety w mieście na kierowcach R-1 i K2. Nie rozumiem tych ludzi, w trakcie wypadku większość tego co znajdywało się na kościach i one same szorują po asfalcie jak wściekłe. Jak ktoś chce poczuć adrenalinę jaką niesie jazda motocyklem w takim ubiorze to równie dobrze może zawiesić włączoną szlifierkę taśmową nad łóżkiem na podciętej lince od prania. Jeżdżąc w komplecie motocyklowym możemy być nieco spokojniejsi u urazy a i ratownicy oraz "policjanty" mają mniej roboty bo wszystko w jednym worku się trzyma a nie użyźnia pobliskie pola.
kobieta to nawet na o pas dla pieszych zahaczy
Wypadki jednośladów pod kobietami
lajka napisał/a:
Kto mi wgl. pozwolił wyjść ze swojego miejsca posterunku ??
ja Ci pozwoliłem... a teraz wracaj szorować gary babochłopie
Kurwa... kto by pomyślał, że już można robić tak "wyspecjalizowane" fail compilation jak "Wypadki kobiet na jednośladach"?
Niedługo będą kategorie typu "Wypadki rudowłosych grubasów, których matki spożywały alkohol w czasie 2-3 pierwszych miesiąców ciąży, w samochodach z silnikami na benzynę o mocy powyżej 200 koni mechanicznych, przy złych warunkach pogodowych (gołoledź)"
i będą one trwały grubo ponad 3 min.
Niedługo będą kategorie typu "Wypadki rudowłosych grubasów, których matki spożywały alkohol w czasie 2-3 pierwszych miesiąców ciąży, w samochodach z silnikami na benzynę o mocy powyżej 200 koni mechanicznych, przy złych warunkach pogodowych (gołoledź)"
i będą one trwały grubo ponad 3 min.
Wypadki Kobiet? To na chuj w 2:46 wkleiłeś typa który wpierdolił się w jakąś studzienkę
Ostatnia przynajmniej wie, że to ona zjebała.
"wgl." o ja pierdolę. Co to za gimbaza na sadolu?
"wgl." o ja pierdolę. Co to za gimbaza na sadolu?
Wywala sie na twarz, a potym w dupe nie bo boli..
a co one nie wiedzą że ich miejsce jest przy garach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów