📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
ale ci Rosjanie zapierdalają.... Mają już 2058 rok!
B. Hicks
Biorąc pod uwagę ilość filmów z Rosji to to są raczej codzienne sytuacje.
MudPie napisał/a:
kompilacja z Rosj
Nie dodałeś na końcu przypadkowo "i", czy myślałeś, że tak się pisze słowo "Rosji"?
A.J.K.S napisał/a:
Nie dodałeś na końcu przypadkowo "i", czy myślałeś, że tak się pisze słowo "Rosji"?
Limit znaków w nazwie tematu. Nie dało się napisać żadnego znaku więcej stąd nie ma na końcu "i"
ja tego nie rozumiem. śniegu na drogach tyle że można kulig urządzić a Ci idioci zapieprzają jakby byli na torze wyścigowym
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów