Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za co? Że nie wyhamowali w ciągu kilku metrów składem ważącym kilka tysięcy ton?co jak co ale kilku maszynistom powinni odebrac uprawnienia ..
TakZa co? Że nie wyhamowali w ciągu kilku metrów składem ważącym kilka tysięcy ton?
Ten filmik pokazuje, że kierowcy ciągników siodłowych i dostawczaków to jacyś genetyczni debile. Nie dość, że się wpierdolą nie wiadomo po co na tory, to jak już się na nich znajdują, to zamiast depnąć i zjechać, to kurwa stoją jak te cioty, tak jakby nie wiem, celowo liczyli na zniszczenie ładunku/naczepy. A tak to po jednopasmówce gotowi zapierdalać ryzykując życiem wszystkich wkoło.
Ten filmik pokazuje, że od opuszczenia szlabanów do przejazdu pociągu, jest o wiele za mało czasu. Jakiś debil albo źle to programuje, albo pociągi poruszają się z za dużą prędkością i za szybko docierają do przejazdów... Już nie mówię tu o błędach dróżników.
Ten filmik pokazuje, że od opuszczenia szlabanów do przejazdu pociągu, jest o wiele za mało czasu. Jakiś debil albo źle to programuje, albo pociągi poruszają się z za dużą prędkością i za szybko docierają do przejazdów... Już nie mówię tu o błędach dróżników.
Ten komentarz pokazuje, że masz w poważaniu sygnalizację świetlną przed przejazdem kolejowym. Jeśli dla Ciebie opuszczenie szlabanu jest jedynym wyznacznikiem to ja nie chcę Cię nigdy spotkać na drodze.
Ten komentarz pokazuje, że masz w poważaniu sygnalizację świetlną przed przejazdem kolejowym. Jeśli dla Ciebie opuszczenie szlabanu jest jedynym wyznacznikiem to ja nie chcę Cię nigdy spotkać na drodze.
Łoooo żeś się kurwa wymądrzył...
Chodziło mi o odpowiedzialność ludzką, widać muszę napisać jaśniej bo sam się nie domyślasz jak coś czytasz.
Jeśli jeździsz tak samo jak się mądrujesz to widać jesteś typem "szeryfa".
Ja chciałbym spotkać Cię na drodze i to bardzo...
Jestem kierowcą i ratownikiem w psp i nie jeden taki wypadeczek obsługiwałem z nożycami hydraulicznymi.
Potem były dochodzenia, prokurator itp. I na 10 takich wypadków w Polsce jeden jest z winy kierowcy, który spieszy się po śmierć reszta to zwykłe błędy. I śpiący pracownicy kolei.
I dorzucam Ci jedno piwo to sobie wypijesz jak już wysiądziesz ze swojego bolidu, którym zapewne bardo przepisowo jeździsz.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów