📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Bardzo kogoś proszę aby z kobietki i motocykla z 2:47 zrobić gifa rozjebało mnie to - tego się nie da raz zobaczyć.
Genialna kompilacja, powinna nosić tytuł "People are awesome".
Już miałem napisać, że laga Ci w ryło, zamiast piwa tu bo chuj a nie dużo śmierci, ale nadeszła druga połowa filmiku i jednak Piwo nie knaga
2:44 O! ale fajny motocykl! zatrzymam się i przyjrzę mu się lepiej.
arekkomp, raz na jakiś czas mogę coś pomóc, jak się nie podoba to oddaj.
Więcej materiału poprosze!
Dziadek w 1 minucie, wyrazy szacunku dla postawy.
Zwróćcie uwagę, że w 3:37 gdy zwolnicie tempo pięknie widać, że ktoś tu w ostatniej chwili zgubił kask i z iście imponującym stylem sprawdza twarzą twardość asfaltu :v
2:41 no gościu nie chciał sobie fury zarysować w sumie też odruchowo tak bym zrobił ale co głową zajebała to 10/10
z tym "dużo śmierci" to trochę w chuja zagrałeś. Ale piwo się należy...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów