📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A złotówy, jak widać na przykładzie w 4:50, na całym świecie takie same... najpierw ogląda jak bardzo ma drzwi rozjebane, bo przecież to, że prawie chłopa na jednośladzie zabił, to chuj... Co za kurwy.
humor mi sie polepszy jak kurwo zdechniesz , za dużo gówna twojego pokroju chodzi po tym świecie , z tąd tyle wypadków bo gówno w głowie macie
PikosTychy napisał/a:
humor mi sie polepszy jak kurwo zdechniesz , za dużo gówna twojego pokroju chodzi po tym świecie , z tąd tyle wypadków bo gówno w głowie macie
Kurwę to masz w odbiciu lustrzanym jak staniesz naprzeciw niego. Co do gówna w głowie, to mają je ci, którzy są przedstawieni w wyżej podanym filmiku, żeby tak zapierdalać nie zważając na bezpieczeństwo innych. I do słownika lamusie zajrzyj, bo kaleczysz wspaniały język jakim jest język polski.
Ostatnio zdałem prawo jazdy na motocykl i przymierzam się do kupna jednośladu, ale po tych wszystkich filmikach bezpieczniej czuje się w puszce....
boki zrywać
@up
motocykl jest bezpieczny nawet przy 120km/h w zabudowanym, ale po jednym jedynym warunkiem, musisz przewidywać ruch innych kierowców, mieć oczy w koło głowy aby żaden z debili Cię nie zaskoczył, żebyś miał na uwadze ze kierowca moze nagle zahamować albo zmienic pas ruchu na twojej wysokości, patrząc wszędzie i myśląc za innych wszystko będzie dobrze
mam prawko na auta, motocykle, ciezarówki i gdyby było to na czołgi i wiem ze motocykl ciężko zauważyć, więc lepiej pomyśleć 2 razy niż raz i lezeć w szpitalu
@up
motocykl jest bezpieczny nawet przy 120km/h w zabudowanym, ale po jednym jedynym warunkiem, musisz przewidywać ruch innych kierowców, mieć oczy w koło głowy aby żaden z debili Cię nie zaskoczył, żebyś miał na uwadze ze kierowca moze nagle zahamować albo zmienic pas ruchu na twojej wysokości, patrząc wszędzie i myśląc za innych wszystko będzie dobrze
mam prawko na auta, motocykle, ciezarówki i gdyby było to na czołgi i wiem ze motocykl ciężko zauważyć, więc lepiej pomyśleć 2 razy niż raz i lezeć w szpitalu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów