w tych wyścigach zginęło ponad 200 osób
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Wyścigi dla prawdziwych hardcorów. Piwko.
goście mają jaja ze stali to fakt.. i przeogromny dla nich za to szacunek, bo każdy ma raczej świadomość, że przy średniej 300km/h, czy ile oni tam średnio zapierdalają, najmniejszy błąd i kurtyna opada.
To jest wyścig na śmierć i życie, oglądałem kilka wyścigów z tamtąd i nie ma lipy z tym co widac na torze...
Nie w isle of man tylko na Isle of Man to taka wyspa bardzo fajna
Polecam film TT Closer To The Edge 2011 Dokumentalny. Jak coś mogę podesłać link do pobrania
Film właśnie o tych wyścigach
Film właśnie o tych wyścigach
sadistic.pl/spectacular-tt-isle-of-man-320km-h-vt127918.htm1280934
Polecam obejrzeć Piękny montaż, niezła muzyka i pare ciekawych wypadków
Polecam obejrzeć Piękny montaż, niezła muzyka i pare ciekawych wypadków
jajcarzysta napisał/a:
w tych wyścigach zginęło ponad 200 osób
gdzie te 200, ja pierdolę, umierają przed monitorami?
@up, przeżył i ma się dobrze był taki pro film, nawet w kinach był o tych wyścigach, wciąga jak chuj, te materiały są stare a tamta produkcja? mistrzostwo świata
ulice mają pierwsza klasa (w porównaniu do naszych to wręcz nie z tej ziemi) mimo to, nie jest to jezdnia dla takich wyścigów: małe wzniesienie, nierówność przed zakrętem i wszystko efektownie fruwa
Film jest git, ale jak nie zna ktoś angielskiego to ma pograne. Bo widziałem wersję z napisami tylko. Koleś tak napierdala, że co chwila (dosłownie co zdanie) musiałem zatrzymywać i czytać co mówi.
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów