18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Wypadki w Rolnictwie
chamulec • 2013-05-18, 10:44
Wczoraj jak pojechałem po tatę, bo czekał 15 h w kolejce żeby wysypać zboże koło Radajewic, jeden facet z kolejki opowiadał że rok temu, jakiś facet miał 2 dzieci po 7-8 lat i zjechał na obiad do domu kombajnem. Dzieciaki w międzyczasie schowały gdzieś w kombajnie, nie wiem dokładnie, czy wlazły gdzieś w młocarnie, czy w wytrząsacze a może w zbiornik. Facet skończył jeść, poszedł młócić. Silnik od bizona jest całkiem głośny, dodatkowo kabina wytłumiała dźwięki same mechanizmy też głośno pracująw więc facet nic nie słyszał. Namłócił pełen zbiornik zaczął wysypywać i połapał się, że coś jest nie halo, jak zauważył, że razem z ziarnem leci krew. Nie muszę chyba mówić że dzieciaki nie przeżyły. Jeszcze gdzieś był przypadek, że dzieciaki wlazły pod osłony kosiarki rotacyjnej, ojciec przyszedł i odpalił ciągnik, a miał od razu załączony wał odbioru mocy (przekaźnik). Z dzieciaków wiele nie zostało.

Podobnie zginął mój kot ;]

Nie było bo materiał własny. Jak się nie podoba to wyjebać.
Zgłoś
rusofil 2013-05-18, 19:11 2
Ale kota szkoda.

● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Zgłoś
Stary91 2013-05-18, 19:14
Bardzo popularna historia ale nikt nie potwierdzi ze prawdziwa .
Zgłoś
krzysztof6666 2013-05-18, 19:15
sam taką historie słyszałem z 3ciej/4tej ręki chuj wie może i były takie przypadki a może to tylko mit ;P
takie cottagelegend
Zgłoś
j................� 2013-05-18, 19:17 23
Nie taki kombajn straszny jak go malują
Zgłoś
zielak300 2013-05-18, 19:23
Huj w dupe wieśniakom.
Zgłoś
j................� 2013-05-18, 19:26 9
zielak300,

i co myślisz,że ktoś teraz wsadzi ci do dupy chuja? Nice try bitch!
Zgłoś
KMD 2013-05-18, 19:30
hehehe
muslimy u nas z głodu jebną, bo nie ma nawet chleba Hal-al

Dziewczynki zapraszam na pw
Zgłoś
A................n 2013-05-18, 19:37
Ale kombajn cały, mam nadzieję
Zgłoś
Java7331 2013-05-18, 19:39
@up
no oby, wytrzasacze w środku żniw wymieniać to masakra
Zgłoś
danoneek 2013-05-18, 19:40 5
przypomniało mi się
Zgłoś
n................e 2013-05-18, 19:48
Słyszałem te historię z 10 lat temu od swojego ojca chrzestnego
Zgłoś
luxik1988 2013-05-18, 19:58
Niedaleko mnie gościa wciągnęła w zeszłym roku sieczkarnia do kukurydzy. Wykonywał jakieś prace konserwacyjne i chciał sprawdzić czy wszystko gra. Podobno miał rozpiętą koszulę i go wciągnęło. Z drugiej strony wyleciała tylko papka, a jego resztki zbierano do wiaderek.

Widziałem też jak gościa wciągnęła tokarka. Zdołał się uratować, ale stracił 3 palce i kawałek nosa.

Trzeba uważać, ale ja gdybym przyczynił się do śmierci swego dzieciaka, chyba bym strzelił samobója.

Jakby co, wszystko nagram i powiem żonie, aby wrzuciła na harda
Zgłoś
archi19 2013-05-18, 20:49
@chamulec
Zapomniałeś wspomnieć o smokach
Zgłoś
Yasiu99 2013-05-18, 21:59
Kolego sympatyczny. Poprzedniego roku znajomek mój ze szkoły gospodarstwo mający pojechał sobie belować słomę i cośtam się z belarką stało i postanowił to sprawdzić nie wyłączając womu. tylko buty z beli na początku wystawały. Dobrze że mi przypomniałeś, to wrzucę foty jak znajdę
Zgłoś
Rumcajs_Rozpruwacz 2013-05-18, 22:28
Opowiadali nam to jak sie chcieliśmy w chowanego bawić...
Eś amatorka. Mój dziadek leżał kiedyś z takim jednym w szpitalu. Normalnie pracował w polu słoma nie słoma i chciał podczepić przyczepę do ciągnika, a że sam był na polu, to sprawdzony sposób włączyć na niskich obrotach wsteczny w ciągniku wyskoczyć z niego i jak podjedzie to podczepić przyczepę. Niestety chłopinie ciągnik nie trafił na dyszel, wciągnęło go pod tylne koło i zaczęło po nim walcować bieżnikiem po pewnym czasie stracił przytomność i chyba z godzinę leżał pod kołem zanim ktoś się zorientował i przyszedł z pomocą. Skórę na brzuch to mu z dupy sciągali.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów