Niektóre były, część nowa
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
Niektóre były, część nowa
Czarne Łady....groza. Wydaje się, że te samochody sprzedają tylko kompletny popierdoleńcom..
Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
Niedługo z Rosji to będą kompilacje z lutego w styczniu
4:51.. ale żeby się walce zderzyły? No kurwa...
Ledwo grudzień a juz w Rosji jest sajgon na drodze. Co ja mowie, ciagle tam jest sajgon tylko ze w zime większy.
Kurwa przecież ci ludzie nie mają pojęcia co robią...
5:25 Disturbed \m/
dobrze, jak jest tam chociaż jeden filmik z grudnia ... -.- chujowo podpisane, poza tym filmik bardzo mi się podobał
0:40 Jak można zrobić coś takiego? no po prostu mi się to w głowie nie mieści.
Nie tylko grudzień, nie tylko Rosja - 4:05 to na pewno nie Rosja...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów