📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
🔥
Traktor zagłady
- teraz popularne
najlepsza betoniarka, jak się rozpedzi to nie ma huja we wsi
ps
oni potrafią tam skręcać? czy jest zakaz skrętu w prawo i lewo?
ps
oni potrafią tam skręcać? czy jest zakaz skrętu w prawo i lewo?
Dzięki za napisy, Bo w niektórych scenach nie wiedział bym o co chodzi.
Najlepiej jest przejechać na czerwonym i jeszcze zahamować na środku skrzyżowania zamiast próbować przyspieszyć
Wina postępu gospodarczego! Jeszcze 2 lata temu Ci ludzie mieszkali w bambusowej dżungli, którą niedawno ścięto i zbudowali im miasto z ulicami, reklamami, światłami, wsadzono na motory, do samochodów i ciężarówek i kazano jeździć.
Zastanawia mnie jak można wytłumaczyć fakt zderzenia pieszego z rowerem - "powrót w letargu do domu po 20 godzinach pracy"?
Zastanawia mnie jak można wytłumaczyć fakt zderzenia pieszego z rowerem - "powrót w letargu do domu po 20 godzinach pracy"?
moim zdaniem to jest wina skośnych oczu i żóltej skóry....
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Ale muzyczka zajebista w podkładzie:) Już myślałem że znowu będzie kawałek z Req dla snu.Browar
Kurwa!!!!! A nie, to nie requiem. Masz piwo.
I to niby my jesteśmy opóźnieni??
I to niby my jesteśmy opóźnieni??
trochę jak w GTA.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów