18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Wypadki z udziałem Motorów.
Wexu • 2013-05-25, 11:11
Ostatnia dodana kompilacja z wypadkami z udziałem motorów ...
Oczywiście u Naszych ukochanych Ruskich .

/watch?v=47M-EVbg5o4 <- HD
Zgłoś
DzikiBuszmen 2013-05-25, 11:19 18
5;38 cholernie szybko te służby medyczne przybyły
Zgłoś
Rocky_V8 2013-05-25, 11:43 1
@up Wiedziałem że taki będzie pierwszy komentarz
Zgłoś
R................s 2013-05-25, 11:52 4
nie no co jak co wielu typków z tego filmiku samych się prosiło.
Zgłoś
Kaprys 2013-05-25, 11:57 1
5:09 browar za kask wylatujący z czerepu. Hahahah, dawno nie było mi tak wesoło. No może poza tymi dwoma typami, którzy wystraszyli się samochodu, i znienacka na środku drogi przyjebali sobie z bani ;]
Zgłoś
ramzes12 2013-05-25, 12:01 3
@Wexu Motor to możesz mieć w kosiarce.
Zgłoś
baxter 2013-05-25, 12:34 3
jest, kurwa... piąty komentarz i spina na motor zamiast motocykl - uwielbiam to; czy w kosiarce może być silnik ?
Zgłoś
Dzięlcioł66 2013-05-25, 13:04
ten pierwszy jak szybko spierdolił
Zgłoś
necroorcen 2013-05-25, 19:31 4
Masa tępych idiotów wyprzedzających po prawej na trzeciego - należało im się.

A najlepsze są przypadki gdzie do kolizji nawet by nie doszło a oni sami się wywalają albo wyskakują ze swoich jeździdełek
Zgłoś
k................t 2013-05-25, 20:01 2
Patrz w lusterka .... pozwól idiotom bezkarnie zapierdalać
Zgłoś
Unbium 2013-05-25, 20:08
@zlew69 wiedziałem ,że jakiś cap doczepi się do słowa MOTOR. Nigdy nie spotkałem motocyklisty ,który poprawiał kogoś bo ten powiedział MOTOR a nie MOTOCYKL ...
Zgłoś
kwiatusheck 2013-05-25, 20:11
Unbium. Bo bo tego sie trzeba przyzwyczaic. Sam kiedys poprawialem, a po paru latach mi sie odechcialo. Ludzie zawsze beda nazywac rzeczy nie po imieniu, tak samo w rzutkami/dartami albo skurwysynami/politykami
Zgłoś
geniuszę 2013-05-25, 20:12
@up przecinki stawia się PO, a nie przed następnym słowem. Co to jest kurwa za nowa moda? Na egzaminie byś dostał pałę of profesora.
Zgłoś
kwiatusheck 2013-05-25, 20:13
Ej, ale ostatni musial zadzwonic po karetke zanim dzwona wyjebal
Zgłoś
B................z 2013-05-25, 20:15
nie paczo w lusterka pedały w samochodach
sam mam motocykl typu skuter pindzesiontka i zakurwiam po mieście ile fabryka dała
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów