📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Postawił swój majątek na mecz Polaków Euro 2020
Za samobójstwo idzie się do piekła.
kurwa 16 lat temu mój przyjaciel spłonął w knajpie, to trzeba mieć pecha 2 osoby tylko były
nowynick napisał/a:
na jego miejscu spierdoliłbym do np. Portugalii czy Malezji i sobie mogą szukać wierzyciele do usranej....
No chyba, że wiedzą gdzie mieszka jego rodzina to gorzej...
Za co miał kurwa tam żyć ?
PsikutaBezS napisał/a:
Tak się paliła Jolanta Brzeska w Lasie Kabackim , tyle że była związana.
to akurat bardzo przykre.
CzasNaKwas napisał/a:
Bierzesz największy kredyt jaki Ci dadzą.
Przepierdalasz kasę na koks i dziwki.
Wysadzasz się razem ze skurwielami którzy Ci grozili za długi, z nielubianym sąsiadem albo z jakimś hujem z pierwszych stron gazet.
Albo po prostu skaczesz z wieżowca i walisz fikołka w locie.
Gorszego odejścia nie mógł sobie wymyślić
Kredyty są raczej celowe i nie dostajesz kasy do reki. 2) gosc ma raczej slaba zdolnosc. 3) nie tak latwo zrobic sensowną bombę.
killua napisał/a:
Kredyty są raczej celowe i nie dostajesz kasy do reki. 2) gosc ma raczej slaba zdolnosc. 3) nie tak latwo zrobic sensowną bombę.
NIe wiem po kiego się wypowiadasz chociaż się nie znasz.
Są kredyty gotówkowe na dowolny cel i kasę dostajesz do ręki, albo przelewem na konto.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów