Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 45 minut temu
📌 Wojna domowa w Syrii 2024 Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-16, 1:00
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 7:27
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
SQUOR 2024-12-09, 3:29
Cocietokurwoobchodzi1992 napisał/a:

Jełop film z 2 dni ma taki sam komentarz padł 3 razy

No... Jełop. Mogł zatłuc telefonem te krowę
Zgłoś
lysymisio6969 2024-12-09, 15:28 1
pazuzu napisał/a:

Może gdyby mysliwi nie wystrzeliwali saren, jeleni, dzików i innych to wilki by miały co jeść a takto zmuszone są do jedzenia krów.

popatrz w statystyki dotyczące ilości zwierzyn.. od wojny nie było tyle zwierza co teraz.. ale jak ekolook`ów słuchasz a sam się nie pochylisz nad informacją.. po drugie, myśliwi strzelają plan ustalony przez nadleśnictwa, strzelą za dużo kara, strzelą za mało też.. jak myślisz? tak tak.. kara.. nie ma za co

[ Dodano 2024-12-09, 15:36 ]
Pfciuki napisał/a:

Eksperci ... z zerową umiejętnością poszukiwania wiedzy. Myślą, że ich opinia jest faktem.

Kurwa ekspert od myślistwa. Nie neguje myślistwa, ale nie jest ono w Polsce profesjonalne. To zabawa dla bogatych. Zresztą jest tak w wielu innych krajach. Polują bardzo często ameby, które intencjonalnie walą do gatunków chronionych. PROFESJONANY twoim zdaniem myśliwy, który jest łowczym zastrzelił wilka, bo pomylił go z dzikiem. Sam się zgłosił na policje. Taki jest profesjonalizm w tych strukturach. Postrzały zwierząt domowych i ludzi są faktem. Nie pierdol o manipulacji tylko poszukaj danych. W ostatnich trzech latach odbyło się ponad 14 mln polowań. W ich trakcie doszło do szesnastu wypadków, ucierpiały 2 osoby postronne i 14 myśliwych. W jeszcze wcześniejszych latach zdarzały się wypadki z rowerzystami. Wiem, że nienawidzicie pedalarzy, ale to nadal ludzie. Nie neguje myślistwa, niestety przez to jak człowiek zmienił środowisko jest ono potrzebne, ale nie w formie zabawy...
To nie jest tylko sadisticowy trend, ale ogólnopolski i światowy spowodowany łatwością wypowiedzi jaką umożliwiają media społecznościowe i Internet. Chuja się wszyscy znacie, ale są pierwsi do wypowiadania swoich myśli. Każdy jest ekspertem od wszystkiego. Zero pokory. O ekologii mówią Ci co na biologii musieli opierdolić gałę nauczycielowi żeby zdać do następnej klasy.

a co ty wiesz o myślistwie? widze, że tyle co ekolook`owie z dla natury ci powiedzą albo każą przeczytać prawdy objawione.. statystyki odnieś teraz do innych dziedzin życia i porównaj.. i.. tak jesteś manipulatorem

[ Dodano 2024-12-09, 15:38 ]
Tomix666 napisał/a:

Podobno, gdy już wybito sporą cześć inteligencji w Polsce, to ruscy „wyzwalając” ruchali co popadnie. I te podludzkie polki krzyżowały się z tymi tępymi ruskimi żołdakami. Patrząc po tym, co pierdolisz, to jesteś tego wynikiem. Wiesz, że gdybyś się zutylizował, wraz z tymi myśliwskimi ścierwami, to średnia iq w Polsce drastycznie by wzrosła?

no dobra.. żółć z siebie wylałeś, mam nadzieję, że się lepiej poczułeś.. a teraz coś merytorycznego, bo pomyślę, że twoja dziewczyna czy tam chłopiec biega do myśliwych na ruchanie i dlatego ta żółć ci nie daje żyć..

[ Dodano 2024-12-09, 15:39 ]
T0B1 napisał/a:

A pisałem, że to myśliwi? Napisałem, że myśliwi to często januszerstwo jak na filmiku (chociaż nie zdziwiłbym się, gdyby nimi byli) - ten zabieg językowy to porównanie.

nie zabieg językowy a manipulowanie hahrrtfuuu

[ Dodano 2024-12-09, 15:43 ]
MarS_80 napisał/a:

Spierdolony to jesteś ty! I te całe kółko wzajemnej adoracji... Czyli stare spasione ślepe pijane dziady co nie potrafią odróżnić jabłka od człowieka! Oni są większym zagrożeniem z bronią ostrą tam gdzie polują, niż jakiekolwiek zwierzę ! Nawet na szkoleniu spasiony grubas ostatnio postrzelił innego emeryta jak przeładowywał broń, a co mówić na otwartym polowaniu... Zdelegalizować tych ślepych niedołężnych dziadków, zabrać uprawnienia nie tylko do broni ostrej ,ale także do prowadzenia jakichkolwiek pojazdów mechanicznych! Pistolety na kapiszony wydać, niech ślepe dziadygi leczą kompleksy...

głąbie.. w niektórych rejonach us i a można polować tylko z kapiszonowcami..widać jak w temacie jesteś.. hahrrtfuu

[ Dodano 2024-12-09, 15:48 ]
TheJack22 napisał/a:

Co tam wsioku trzeszczysz, dostaniesz odszkodowanie ze Skarbu Państwa. Jakoś, jak w Murzynowie lew wpierdoli krowe, to nikt nie pierdoli, że trzeba lwy odstrzelić. Podobnie na Kaukazie , stada chroni parę psów pasterskich i jakoś żyją. Polskiemu wsiokowi to wiecznie nic się nie opłaca i zawsze wiatr w oczy. Następnym razem zamknij inwentarz w oborze. Bambinistą nie jestem, ale cieszę się, że odradza się polska przyroda, wilki, żubry, rysie.

w afryce już dano nie było by grubej zwierzyny i lwów gdyby nie myśliwi.. tak tak.. to, że przyjeżdzają tam strzelać lwy i inne z wielkiej piątki zostawiając kupe kasy pozwala na ochronę tych gatunków.. najnormalniejszy biznes..

[ Dodano 2024-12-09, 15:49 ]
Tulkas napisał/a:

jedyne co mam do myśliwych, to to aby przechodzili badania i nie chlali na przed ani w trakcie polowania, potem pokot czy pochlejawa proszę bardzo

jestem myśliwym i nie spotkałem się z alkoholem na polowaniu, nigdy.. jeśli byłeś świadkiem takich zachowań.. 997..
Zgłoś
Folur 2024-12-10, 0:18
CzerstWybut napisał/a:

Tak się kończy przypierdalanie sie do odstrzału kontrolowanego wilków. Tak samo liczy się straty przez dziki, bobry, lisy, sarny, jelenie. A spierdolone społeczeństwo bambinistów w tych czasach daje się manipulować i kwiczec wszędzie jak to źli myśliwi mordują zwierzątka. Pojebane czasy.
Jeszcze ludzie będą wpierdalać tylko soje i kukurydze w zyciu i to sprowadzane z ameryki poludniowej.

i uj ci w upe
Zgłoś
Paczkowy 2024-12-10, 1:53
Kurwa i tak byś odjebal te krowy na mięso gamoniu, nie zatobiles? Trudno, oby Cie wilk wpierdolil ty pasterzyku
Zgłoś
CzerstWybut 2024-12-10, 4:42
Folur napisał/a:

i uj ci w upe

Chciał byś pedale. Poszukaj sobie chętnych na stronach tęczowych a nie tutaj
Zgłoś
yoshimitsu 2024-12-10, 11:46
CzerstWybut napisał/a:

Tak się kończy przypierdalanie sie do odstrzału kontrolowanego wilków. Tak samo liczy się straty przez dziki, bobry, lisy, sarny, jelenie. A spierdolone społeczeństwo bambinistów w tych czasach daje się manipulować i kwiczec wszędzie jak to źli myśliwi mordują zwierzątka. Pojebane czasy.
Jeszcze ludzie będą wpierdalać tylko soje i kukurydze w zyciu i to sprowadzane z ameryki poludniowej.

Jak sie odstrzeliwuje całą resztę - dziki, bobry, lisy, sarny, jelenie, wycina lasy to wilki robią zadymę u rolników

Pewnie sam jesteś wsiokiem który byś wybił i wyciął wszystko, a posadził tuje przed domem i dalej byś się do natury przypierdalał.
Zgłoś
Tomix666 2024-12-10, 12:12 1
lysymisio6969 napisał/a:

popatrz w statystyki dotyczące ilości zwierzyn.. od wojny nie było tyle zwierza co teraz.. ale jak ekolook`ów słuchasz a sam się nie pochylisz nad informacją.. po drugie, myśliwi strzelają plan ustalony przez nadleśnictwa, strzelą za dużo kara, strzelą za mało też.. jak myślisz? tak tak.. kara.. nie ma za co
a co ty wiesz o myślistwie? widze, że tyle co ekolook`owie z dla natury ci powiedzą albo każą przeczytać prawdy objawione.. statystyki odnieś teraz do innych dziedzin życia i porównaj.. i.. tak jesteś manipulatorem
no dobra.. żółć z siebie wylałeś, mam nadzieję, że się lepiej poczułeś.. a teraz coś merytorycznego, bo pomyślę, że twoja dziewczyna czy tam chłopiec biega do myśliwych na ruchanie i dlatego ta żółć ci nie daje żyć..
nie zabieg językowy a manipulowanie hahrrtfuuu
głąbie.. w niektórych rejonach us i a można polować tylko z kapiszonowcami..widać jak w temacie jesteś.. hahrrtfuu
w afryce już dano nie było by grubej zwierzyny i lwów gdyby nie myśliwi.. tak tak.. to, że przyjeżdzają tam strzelać lwy i inne z wielkiej piątki zostawiając kupe kasy pozwala na ochronę tych gatunków.. najnormalniejszy biznes..
jestem myśliwym i nie spotkałem się z alkoholem na polowaniu, nigdy.. jeśli byłeś świadkiem takich zachowań.. 997..

„Jestem mysliwym”, czyli przyznałeś się do bycia śmieciem. Jak zdechniesz, to przyjedzie śmieciarka czy jak się to u was, podludzi, odbywa? Ha tfu na ciebie i twoich przodków, co się mnożyli mimo bycia podludźmi.
Zgłoś
CzerstWybut 2024-12-10, 13:52 1
yoshimitsu napisał/a:

Jak sie odstrzeliwuje całą resztę - dziki, bobry, lisy, sarny, jelenie, wycina lasy to wilki robią zadymę u rolników
Pewnie sam jesteś wsiokiem który byś wybił i wyciął wszystko, a posadził tuje przed domem i dalej byś się do natury przypierdalał.

Najwięcej o przyrodzie pierdolą tacy jak ty, z wyjebanym ego miastowy który jeździ eko elektrykiem, pija sojowe late, i ogrzewa mieszkanie eko prądem z weglowej elektrowni. Przyrode to ty widziałeś w kwietnikach na wybetonowanym rynku albo na wakacjach gdzie wylatujesz samolotem z centrum warszawy.
Zgłoś
lysymisio6969 2024-12-10, 15:46
Tomix666 napisał/a:

Podobno, gdy już wybito sporą cześć inteligencji w Polsce, to ruscy „wyzwalając” ruchali co popadnie. I te podludzkie polki krzyżowały się z tymi tępymi ruskimi żołdakami. Patrząc po tym, co pierdolisz, to jesteś tego wynikiem. Wiesz, że gdybyś się zutylizował, wraz z tymi myśliwskimi ścierwami, to średnia iq w Polsce drastycznie by wzrosła?

Tomix666 napisał/a:

„Jestem mysliwym”, czyli przyznałeś się do bycia śmieciem. Jak zdechniesz, to przyjedzie śmieciarka czy jak się to u was, podludzi, odbywa? Ha tfu na ciebie i twoich przodków, co się mnożyli mimo bycia podludźmi.

oj tomeczku dzieciaku.. widzę, że jednak w dobrą strunę uderzyłem.. pewnie po gangbangu z myśliwymi twoja dziewczyna (a może chłopak) właśnie wróciła a ty z porożem od myśliwych w drzwi się nie mieścisz..

masz, popatrz może coś o łowiectwie w twoim spaczonym umyśle się naprostuje..

sadistic.pl/przyjemnosc-zabijania-vt593507.htm

a na kanale gościa więcej argumentów za tym, żeby być myśliwym..
Zgłoś
Folur 2024-12-11, 17:01
CzerstWybut napisał/a:

Chciał byś pedale. Poszukaj sobie chętnych na stronach tęczowych a nie tutaj

Nigdy nie mow nigdy. Zawsze moga cie sadole zerznac w dupke w kostnicy Xd
Zgłoś
Tomix666 2024-12-16, 18:21
lysymisio6969 napisał/a:

oj tomeczku dzieciaku.. widzę, że jednak w dobrą strunę uderzyłem.. pewnie po gangbangu z myśliwymi twoja dziewczyna (a może chłopak) właśnie wróciła a ty z porożem od myśliwych w drzwi się nie mieścisz..
masz, popatrz może coś o łowiectwie w twoim spaczonym umyśle się naprostuje..
a na kanale gościa więcej argumentów za tym, żeby być myśliwym..

Czy jak twoja stara puszczała się już z każdym, to nie mogła chociaż odpuścić psów, żeby cię nie wysrać? Przecież jesteś ściekiem społecznym. Człowiek, gdy przechodzi obok takiego niczego, jak ty, to tylko splunie co najwyżej, bo się brzydzi.
Zgłoś
lysymisio6969 2024-12-16, 21:09
Tomix666 napisał/a:

Czy jak twoja stara puszczała się już z każdym, to nie mogła chociaż odpuścić psów, żeby cię nie wysrać? Przecież jesteś ściekiem społecznym. Człowiek, gdy przechodzi obok takiego niczego, jak ty, to tylko splunie co najwyżej, bo się brzydzi.

tomeczku.. znowu poroże ci twoja/twój doprawiła..?? wiemy już, że myśliwi mają wzięcie u twojej/twojego:)))) a ty sam? nie skusiłbyś się na słodki strzał w dpue z 7,62? a może lepiej w oko? szczerze polecam do przemyślenia..
Zgłoś
Tomix666 2024-12-17, 1:46
lysymisio6969 napisał/a:

tomeczku.. znowu poroże ci twoja/twój doprawiła..?? wiemy już, że myśliwi mają wzięcie u twojej/twojego:)))) a ty sam? nie skusiłbyś się na słodki strzał w dpue z 7,62? a może lepiej w oko? szczerze polecam do przemyślenia..

Żadna kobieta nawet nie spojrzy na śmiecia myśliwego xDDDDDDDDDDDD
Ojojoj, już problemy z pisaniem? To idź spać, bo brudzie nie wstaniesz na produkcję czy tam magazyn xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Zgłoś
lysymisio6969 2024-12-17, 14:11
Tomix666 napisał/a:

Żadna kobieta nawet nie spojrzy na śmiecia myśliwego xDDDDDDDDDDDD
Ojojoj, już problemy z pisaniem? To idź spać, bo brudzie nie wstaniesz na produkcję czy tam magazyn xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

jak nie jak tak.. przecież twoją/twojego rżnęli na zbiorówce myśliwi, że aż jej/jemu było miło.. tobie pewnie też bo z ambony podglądałeś jak każdy piwniczak koniobijca..
Zgłoś
Tomix666 2024-12-17, 23:16
lysymisio6969 napisał/a:

jak nie jak tak.. przecież twoją/twojego rżnęli na zbiorówce myśliwi, że aż jej/jemu było miło.. tobie pewnie też bo z ambony podglądałeś jak każdy piwniczak koniobijca..

Pomyliło ci się. Wtedy ruchałem twoją starą, by urodziła w końcu coś normalnego. Niestety kurwisko pochodzi od ruskich i nic z tym już nie da się zrobić. Będzie rodzić debili aż do śmierci. Na szczęście plucie na was, śmiecie, sprawia ludziom przyjemność
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem