Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeszcze ludzie będą wpierdalać tylko soje i kukurydze w zyciu i to sprowadzane z ameryki poludniowej.
Tak się kończy przypierdalanie sie do odstrzału kontrolowanego wilków. Tak samo liczy się straty przez dziki, bobry, lisy, sarny, jelenie. A spierdolone społeczeństwo bambinistów w tych czasach daje się manipulować i kwiczec wszędzie jak to źli myśliwi mordują zwierzątka. Pojebane czasy.
Jeszcze ludzie będą wpierdalać tylko soje i kukurydze w zyciu i to sprowadzane z ameryki poludniowej.
Wszystko fajnie i pięknie o ile te debile odróżniają zwierzęta od ludzi...
Nie mierz innych swoją miarą
Nie mierz innych swoją miarą
Jaką moją miarą co ty pier.. za farmazony to nie ja gonie z bronią po lesie i strzelam do innych ludzi.
wykop.pl/link/7589917/pomylili-zolnierza-z-dzikiem-szokujaco-niska-pro...
wykop.pl/link/7569877/tajemnicze-postrzelenie-36-latki-na-jurze-krakow...
wykop.pl/link/7530937/zarzut-nieumyslnego-spowodowania-smierci-dla-mys...
wykop.pl/link/7503501/swietokrzyskie-29-latek-postrzelony-przez-mysliwego
Czy też strzelanie do anten w lesie dla zabawy.
wykop.pl/wpis/78483713/w-polsce-pojawily-sie-latajace-dziki-myslistwo-bro
"Jeszcze żyje" to ją kurwo dobij a nie filmik na internet nagrywa jebany wsioch
Na chuj zabijać, jebany wsiochu. Niech się męczy, będzie dużo lepszy materiał na sadola
Tak się kończy przypierdalanie sie do odstrzału kontrolowanego wilków. Tak samo liczy się straty przez dziki, bobry, lisy, sarny, jelenie. A spierdolone społeczeństwo bambinistów w tych czasach daje się manipulować i kwiczec wszędzie jak to źli myśliwi mordują zwierzątka. Pojebane czasy.
Powinno się debili kontrolnie odstrzeliwać, w morzu jesteś gościem np rekina czy innych tam żyjących stworzeń. A w lesie i jego okolicy jesteś gościem wilków, łosi i fretek.
Pisalem o profesjonalistach a nie hobbistycznych zjebach co sobie pocjleją bimbru i oda w las postrzelac dla zabawy.
[ Dodano 2024-12-08, 12:29 ]
"Jeszcze żyje" to ją kurwo dobij a nie filmik na internet nagrywa jebany wsioch
A czym ma ją kurwa dobic? Kamieniem? jak gosciu przyjechał tam pewnie i nie spodziewal sie takiego rozpierdolu.
nie siej dzikiej propagandy i nie manipuluj bo pierdolisz ..
1. żołnierza nie zabił myśliwy a 'PROFESJONALNY" myśliwy.. gość został wynajęty przez wojsko do kontrolowanego odstrzału zwierzyny na poligonie. miejsce wypadku jest z zakazem polowania przez zwykłych myśliwych.
2. jeśli kobieta b y była postrzelona z amunicji myśliwskiej w korpus, gwarantuje ci, że by nie przeżyła... najprawdopodobniej strzał z broni krótkiej z odległości max 100m amunicją sportową lub używaną przez policję i wojsko.. tzw fmj
3. wypadek z bronią nie podczas polowania..
4. j.w.
hahtfu na manipulatorów.. i ekolooków i ćwoków..
[ Dodano 2024-12-08, 12:36 ]
Powinno się debili kontrolnie odstrzeliwać, w morzu jesteś gościem np rekina czy innych tam żyjących stworzeń. A w lesie i jego okolicy jesteś gościem wilków, łosi i fretek.
jaki kurwa las??? plantacje desek
fretek??? no ćwok.. i ekolook..
Jak myślisz że bez odstrzału kontrolnego wilk ci nie podejdzie pod wsie i miasta to jeszcze sie mozesz zdziwić. Myślisz też że populacja dzików kiedyś była zerowa że ich nie widywałeś w mieście?
Porównywanie życia w morzu do życia na lądzie to zapisz sie na taką dyskusje w szkole podstawowej bo mi sie nie chce tego rozwijać.
Życie ludzkie jest gówno warte.
Zajebiście wstrzeliłaś się w temat z tym komentarzem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów