📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Jeden tylko.
Szkoda.
Gdyby było ich z sześciu, z rózgami, rozgoniliby tych bandytów w try miga (!).
;>
Szkoda.
Gdyby było ich z sześciu, z rózgami, rozgoniliby tych bandytów w try miga (!).
;>
I niech sie uczą francuzy, angole, niemiaszki jak we własnych miastach traktować zakłócających ład i spokój muslinów. Ot co !
ten chindus-policjant po prostu mi imponuje. Bez wsparcia, bez broni, bez tarczy, wchodzi w ten tłum i rozstawia innych chindusów po kątach. Normalnie jak Bollywód na żywo.
Oni wiedzą jak się skończy podskakiwanie
Wystarczy tą świadomość w łuni zaszczepić.
I niedługo będą w Polsce tak dupami do góry się wypinać kwestia czasu brońcie się tego badziewia
kiedy wiara wejdzie za mocno
Nazhir napisał/a:
ten chindus-policjant po prostu mi imponuje. Bez wsparcia, bez broni, bez tarczy, wchodzi w ten tłum i rozstawia innych chindusów po kątach. Normalnie jak Bollywód na żywo.
No stary...
Wszystko O.K., merytorycznie w pełni się z Tobą zgadzam, ale "chindus"? Noż kurwa, bez jaj.
kozojebcy jak ruskie czy żydy, rozumieją tylko język siły. Jak wszystkie prymitywne kultury. Trzymasz mocno go za pysk to się boi i szanuje. Poluzujesz to odbierze jako przejaw słabości i zaatakuje. Jebać, karać, nie wyróżniać!
Jak on mi zaimponował w tym momencie, nie wiem tylko czy rozsądkiem czy głupotą
A nie możemy tak samo robić z katolami podczas procesji jak blokują ulice?
Lepiej rozgonić marsz niepodległości.
Potrzeba że dwa bataliony piechoty, jakieś czołgi i parę śmigłowców.
Potrzeba że dwa bataliony piechoty, jakieś czołgi i parę śmigłowców.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów