Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czy ten zawód w kazdym kraju przyciąga niezrównoważonych ludzi, czy stają się tacy po wstąpieniu do sluzby ?
To, że w naszym kraju z pospolitymi zadymiarzami postępuje się łagodnie (vide: Strajk Kobiet czy inne lewackie spierdoliny) nie oznacza wcale, że jest to słuszne postępowanie i wszędzie powinni tak robić.
uczą się od milicji pisowskiej
Dostaniesz z liścia na mieście to od razu polecisz do nich po pomoc
Do tej pory myślałem że protesty są spontaniczne i wywoływane oddolnie ale jak ty mówisz że to zawodowcy to zmienia postać rzeczy. Swoją drogą, gdzie można zrobić zawód protestującego?
u twojej starej
Do tej pory myślałem że protesty są spontaniczne i wywoływane oddolnie ale jak ty mówisz że to zawodowcy to zmienia postać rzeczy. Swoją drogą, gdzie można zrobić zawód protestującego?
Fajnie być naiwnym, ale trzeba w końcu przejrzeć na oczy. W dzisiejszych czasach tylko część protestów jest oddolna i spontaniczna... Weźmy np taki KOD czy sędziów opłacanych z niemieckiej kasy, albo strajki komuny kulturowej od fundacji batorego vel sorosa...
gdzie można zrobić zawód protestującego?
np. "marsz szmat" (czyli strajk "kobiet"), agrounia, kod, wszelkie skupiska LGBT...
W najbliższym oddziale partii potrzebującej takowych usług. Obwoźny cyrk ma często stałą ekipę plus lokalsów dla sztucznego tłoku. Oddolne protesty... też wymyślił.
tylko że do swoich tak jak pojebów z antify KODU smrodu czy arabusów to już nie strzelają
Czy ten zawód w kazdym kraju przyciąga niezrównoważonych ludzi, czy stają się tacy po wstąpieniu do sluzby ?
Czy w tym kraju zawsze się znajdzie jakiś ekspert patus co będzie krzyczał jp niezależnie od faktów?
uczą się od milicji pisowskiej
Czuję, że kolega ma doświadczenie w protestowaniu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów