"Kierowca jadący z dużą prędkością białym audi zjechał na przeciwległy pas ruchu i potrącił dwie osoby jadące na rowerze trójkołowym w Cuautlancingo, Puebla. Do wydarzeń doszło w sobotni poranek."
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Teraz ja jadę.
"Kierowca jadący z dużą prędkością białym audi zjechał na przeciwległy pas ruchu i potrącił dwie osoby jadące na rowerze trójkołowym w Cuautlancingo, Puebla. Do wydarzeń doszło w sobotni poranek."
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jak widać ten ktoś/ktosiowie w ciemnej furze, bardzo pomocny/pomocni.
Właśnie po to po zmroku włącza się w rowerach światełka.
Kierowca mógł omijać przeszkodę albo innego debila bez świateł, którego dostrzegł w ostatniej chwili.
Kierowca mógł omijać przeszkodę albo innego debila bez świateł, którego dostrzegł w ostatniej chwili.
Wszystkich pedalarzy co jeżdżą w nocy bez świateł trzeba tak rozjechać i może wyjebie się takich głąbów z puli genetycznej.
krz30ychu napisał/a:
Nie znasz więcej zaimków osobowych? Iak mnie wkurza takie pisanie: pani/pan/pano/pane/wyje/bane
krz30ychu napisał/a:
Obstawiam, że zadzwonił na 911 i jednocześne ruszyl w pościg za debilem, co uciekał. Na miejscu co mógł zrobić? Pionizacje? Po takim wypadku nie ruszasz osób poszkodowanych, jeśli nie masz przeszkolenia medycznego. Nawet jak osoby poszkodowane są w samochodzie, to twoja rola sprowadza się do odcięcia zapłonu (wyłączenia silnika).
Jacson napisał/a:
Nie znasz więcej zaimków osobowych? Iak mnie wkurza takie pisanie: pani/pan/pano/pane/wyje/bane
Ja się odnosiłem do liczby pojedynczej lub mnogiej, bo nie mam pojęcia, czy w aucie jest jedna osoba czy więcej.
[ Dodano 2024-10-14, 15:24 ]
spike2222 napisał/a:
Obstawiam, że zadzwonił na 911 i jednocześne ruszyl w pościg za debilem, co uciekał. Na miejscu co mógł zrobić? Pionizacje? Po takim wypadku nie ruszasz osób poszkodowanych, jeśli nie masz przeszkolenia medycznego. Nawet jak osoby poszkodowane są w samochodzie, to twoja rola sprowadza się do odcięcia zapłonu (wyłączenia silnika).
Takie też było moje wstępne założenie. A jednak wiedząc gdzie leży Cuautlancingo, Puebla, bardziej prawdopodobny wydaje mi się scenariusz typu "o kurwa!!! Widziałeś? Co robimy? Jedź wypierdalamy stąd!!! Zaraz będą psy a mnie szukają". Poza tym jeśli idzie o przynajmniej europejskie warunki, to obowiązkiem jest przynajmniej pozostanie przy poszkodowanych, podanie dyspozytorowi możliwie wiele szczegółów takich jak ilu jest poszkodowanych, w jakim wieku, w jakim stanie "na oko" oraz pozostanie na łączach do przyjazdu karetki. Mając powyższe na uwadze uznaję, że to jednak była spontaniczna ucieczka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów