Język wroga troszeczkę wymagany
Język wroga troszeczkę wymagany
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
jaki język? przecież to bardziej podobne do szczekania psa
Nie obrażaj mi psa!
Tutaj masz podobny język:
A tutaj jeszcze jeden:
Psa mi w to gówno nie mieszaj.
Nie obrażaj mi psa!
Tutaj masz podobny język:
A tutaj jeszcze jeden:
Psa mi w to gówno nie mieszaj.
Dlaczego nasmiewasz się z języka arabskiego, pomyślałeś jak inni słyszą nas język polski , bo ja mieszkałem ponad 20 lat za granicą i rozmawialiśmy na ten temat i było kupe śmiechu z języków (jak słyszymy ) i z polskiego mieli mega grzane i ubaw hahahahahahaha A tak historycznie to język polski w użyciu wszedł miej więcej 1400 rok są wzmianki o używaniu w kościele w 1250 jakoś A pierwsze zapiski po polsku miej więcej w 1350 A Arabski w 7 wieku naszej ery A pierwsze wzmianki w 7 przed naszą erą hahahaha Jestem Polakiem i kocham Polskę ale uważam że język arabski jest piękny równie jak polski chiński i hiszpański pozdrawiam
Dlaczego nasmiewasz się z języka arabskiego, pomyślałeś jak inni słyszą nas język polski , bo ja mieszkałem ponad 20 lat za granicą i rozmawialiśmy na ten temat i było kupe śmiechu z języków (jak słyszymy ) i z polskiego mieli mega grzane i ubaw hahahahahahaha A tak historycznie to język polski w użyciu wszedł miej więcej 1400 rok są wzmianki o używaniu w kościele w 1250 jakoś A pierwsze zapiski po polsku miej więcej w 1350 A Arabski w 7 wieku naszej ery A pierwsze wzmianki w 7 przed naszą erą hahahaha Jestem Polakiem i kocham Polskę ale uważam że język arabski jest piękny równie jak polski chiński i hiszpański pozdrawiam
W dupie mam świńskoniemiecki i świńskoarabski.. Brzmią chujowo. Szwabski brzmi jakby kto kaszlał i nie mógł odkrztusić, a piaskowoczarnuszy jak wymioty z pustego żołądka.
Ale cóż... Jeden lubi, jak mu cyganie grają, drugi zaś jak mu buty śmierdzą.
jaki język? przecież to bardziej podobne do szczekania psa
masz racje ale tylko wtedy kiedy twoja stara rozmawia z owczarkiem alzackim
main got kurwa mac
mein gott bucu.eee sorry miasto włókniarzy stamtąd jesteś-tam same geje
pozdrów ojców.obu.
masz racje ale tylko wtedy kiedy twoja stara rozmawia z owczarkiem alzackim
odezwała się opcja niemiecka
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów