Co za wredny kutafon i podczłowiek aby grozić małemu dzieciakowi... a tatuś jakoś chyba nie kocha synka zbyt mocno bo troszkę niechętny do współpracy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mógł jednak tego gnoja odstrzelić.
@up, Tutaj trochę obronie bandziora, widać że nie chciał, wahał się czy celować do dziecka i nie zrobiłby tego, widać że bieda go przycisnęła, gdyby był skurwysynem zabiłby z zimną krwią wszystkich po tym jak dostał to czego chciał.
krasnal_hałabała napisał/a:
@up, Tutaj trochę obronie bandziora, widać że nie chciał, wahał się czy celować do dziecka i nie zrobiłby tego, widać że bieda go przycisnęła, gdyby był skurwysynem zabiłby z zimną krwią wszystkich po tym jak dostał to czego chciał.
No kurwa prawie mnie wzruszyłeś...
No ja tez się wzruszyłem. To na szafot z nim. Nie ma usprawiedliwienia dla zlodziejstwa i bandyta mu.
@krasnal_hałabała Spójrz z innej strony. Człowiek zasuwa całe życie żeby utrzymać rodzinę lub by związać koniec z końcem, starzeje się, łysieje, a tu wchodzi jakiś chłystek i grożąc skrzywdzeniem/zabiciem najbliższych okrada go z pieniędzy, wiary w ludzi i nadziei na przyszłość. Skurwysyństwo.
Jebany dziecku gnata przystawił do głowy, tutaj nie ma co bronić bandziora, tutaj trzeba szafot stawiać dla skurwesyna.
Abraxus napisał/a:
No ja tez się wzruszyłem. To na szafot z nim. Nie ma usprawiedliwienia dla zlodziejstwa i bandyta mu.
Znowu ci translator źle przetłumaczył.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów