📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
(0:20) "kurwa gońmy go!"
(0:55) "dobra, chuj z nim Bogdan, poczekamy na następnego"
(0:55) "dobra, chuj z nim Bogdan, poczekamy na następnego"
Dobra chłopaki, zejdę wyciągnąć korek, bo nas w huj zaleje.
wydaje się, że okiełznaliśmy przyrodę, a wystarczy ulewa i rwący potok żeby Matka Natura pokazała zadufanej ludzkości środkowy palec...
Nie wstał z kolan i płynie w głównym nurcie
W przyrodzie nic nie ginie, ten obywatel gdzieś wypłynie
tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
W przyrodzie nic nie ginie, ten obywatel gdzieś wypłynie
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
"Panta Rei", jak mawiał Heraklit.
nowynick napisał/a:
wydaje się, że okiełznaliśmy przyrodę, a wystarczy ulewa i rwący potok żeby Matka Natura pokazała zadufanej ludzkości środkowy palec...
a co to kurwa za pedalska gadka ?
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów