Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jakby się komuś chciało przeczytać kilka linijek, tu historia chłopaka, który też nie spodobał się dziwkom sadistic.pl/t/238739
Podobno pani do towarzystwa nie spodobał się klient,
A co ta kurwa bedzie jeszcze wybrzydzać ? ! Klient toklient ! Pieniążki nie śmierdzą. Samo sobie kurwisko leniwe zawód wybrało. Nie chciała uczciwie w alko żabce pracować na kasie ? To niech teraz nie wybrzydza !
Kurwa to kurwa, przypomnę młodszym sadolom, to nie jest dama,którą się szanuje.
No chyba że w TVNnie... co z tej burdel mamy zrobili gwiazdę... ha tfu ! Ale wiadomo nie od dziś że TVN to stacja dla zjebów....
Dobrze zrobił
Jakby się komuś chciało przeczytać kilka linijek, tu historia chłopaka, który też nie spodobał się dziwkom
ja pierdolę, to jest kurwa tragedia jak nawet dziwki cię nie chcą
I tak jestesm zaskoczony ze maja tam powszechnie prąd elektryczny.
To nie zdziczała Ukraina
A co ta kurwa bedzie jeszcze wybrzydzać ? ! Klient toklient ! Pieniążki nie śmierdzą. Samo sobie kurwisko leniwe zawód wybrało. Nie chciała uczciwie w alko żabce pracować na kasie ? To niech teraz nie wybrzydza !
Kurwa to kurwa, przypomnę młodszym sadolom, to nie jest dama,którą się szanuje.
No chyba że w TVNnie... co z tej burdel mamy zrobili gwiazdę... ha tfu ! Ale wiadomo nie od dziś że TVN to stacja dla zjebów....
Tylko tutaj pod tematem w którym ruska dziwka wyrzuca naprutego klienta dowiemy się między innymi, że "TVN to stacja dla zjebów".
Typ ma jakąś obsesję.
Tylko tutaj pod tematem w którym ruska dziwka wyrzuca naprutego klienta dowiemy się między innymi, że "TVN to stacja dla zjebów".
Typ ma jakąś obsesję.
No fajnie manipulujesz... ha tfu
masz, przeczytaj ze zrozumieniem to mozliwe że skumasz co temat o dziwkach ma wspólnego z TVN i robieniem z niej gwiazdy, co przekłada się na oglądalność, a więc kto to oglada w TVNie?
'' fajny '' ten TVN... stacja tv w sam raz dla ciebie.
wgospodarce.pl/informacje/106284-burdelmama-z-wyrokiem-gwiazda-jednej-...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów