Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W mieście to normalne. Wybierz się kiedyś.
A miliony much wpierdalają gówno. Może i się nie mylą ale pierdolę, ja wolę jajecznicę.
Psy to tępe skurwysyny. Do tego śmierdzą.
Psy sa największymi szkodnikami i pasożytami wsrod zwierząt domowych. Ich jedyną rola to strzeżenie gospodarstw wiejskich. Posiadanie psa w bloku to debilizm. Każdy najmniejszy atak, agresja psa na czlowieka powinienem być obligatoryjnie zgłaszany na policję, a pies w kolejnym kroku, wyrokiem sądu usypiany.
Razem z właścicielem, żeby ten ponownie nie wpadł na pomysł posiadania psa.
A miliony much wpierdalają gówno. Może i się nie mylą ale pierdolę, ja wolę jajecznicę.
Psy to tępe skurwysyny. Do tego śmierdzą.
Piwko Ci dałem, ale zaraz pewnie usuną wpis za wrzucanie harda.
U mnie miarka się przebrała w momencie, kiedy moje dziecko(ze 20 lat temu), bawiąc się w piaskownicy wygrzebało gówno.
Pies kurwa w mieszkaniu.... co za zjeby.
Ty nieprzeciętnie tępy i ograniczony jesteś. Pozdrawiam i życzę odrobiny rozumu.
Ten wiejski burak i tak nie zrozumie.
Ty nieprzeciętnie tępy i ograniczony jesteś. Pozdrawiam i życzę odrobiny rozumu.
I nawzajem. Czym się różni ujadanie kundla 24/h i psie gówna pod blokiem, od głośnej imprezowej muzyki i puszek po piwie na trawniku? Niczym. I tu, i tam mamy kontakt z egoistycznym bydłem, które nie liczy się z sąsiadami i ich np. chęcią odpoczynku po pracy.
Ten wiejski burak i tak nie zrozumie.
Ty jesteś tak tępy od urodzenia czy lekcje brałeś?
Ty jesteś tak tępy od urodzenia czy lekcje brałeś?
Pewnie wujek mu lekcje dawał, he he.
Zzycie z psami jest cecha czlowieka cywilizowanego, dzikie ludy zamieszkujace azje i afryke nigdy sie samodzielnie nie rozwinely, a jednym z powodow jest to, ze nie oswoili psow.
No tak..... Bo o psach w mieszkaniu wiem z opowiadań.
piesio ma kaganiec i chciał się tylko pobawić
dokładnie
macha ogonem i skacze pociesznie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów