☣ 404 tits not found ☣Baba jak zwykle, w bamboszkach i szlafroku poszła zaspokoić ciekawość, bo nigdy gołoledzi nie widziała. Ten drugi typ też niezły - położył sie na lodzie, żeby psy ratować. Ja pierdolę, jak oni funkcjonują?
Ostatnio na angielskich forach po opadach śniegu i przymrozkach widziałam sporo zapytań jak sobie poradzić z lodem i czy są jakieś sprawdzone domowe sposoby jak mu ktoś napisał, że może użyć soli kuchennej to nie wierzył, że to faktycznie działa
Głupich nie sieją bez kitu
12 zł za kolce na gumce zakładane na buty. Ale to trzeba pomyśleć wcześniej a nie jak już dupę o lód rozjebiesz
masz takie w domu, czy tylko pierdolisz dla zasady? skoro to takie oczywiste to powinieneś mieć od jakichś 30 lat, jeśli tak to przepraszam i gratuluję zaradności!
Moja babcia trociny sypała, bo od soli jest korozja betonu (kostki), a piasek na wiosnę trzeba zamiatać. Trocinki zdmuchnie wiatr i sobie zgniją gdzieś pod krzaczkiem.
Baba jak zwykle, w bamboszkach i szlafroku poszła zaspokoić ciekawość, bo nigdy gołoledzi nie widziała. Ten drugi typ też niezły - położył sie na lodzie, żeby psy ratować. Ja pierdolę, jak oni funkcjonują?
i popiół, ten też działa. Jak masz dostęp z kominka czy jakieś westfalki co tylko drewnem palone, to super. Nie zasala ci gleby, a nawet roślinki to lubią. Tylko nie każdy materiał to lubi. Niekiedy kafel/kostka może się odbarwić.
Banda zjebów.
Szorowanie dupą po lodzie dorosłego faceta to według ciebie rozsądek? Nie lepiej było nałożyć jakieś porządne zimowe trepy antypoślizgowe i wyprowadzić kundle na smyczy...?
Baba przyszła i potwierdziła regułę. Żadne buty, o ile nie mają kolców, nie dadzą sobie rady w takich warunkach. Gdyby ciebie to spotkało, prawdopodobnie skończyłoby się telefonem na 112 i wizytą straży pożarnej, bo w przeciwnym razie leżałabyś w tych krzakach do roztopów. Marsz do kuchni!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów