W Chile aresztowano mężczyznę, który ciągnął psa na smyczy za samochodem. Sąsiedzi zawiadomili policję. Pies, choć miał obrażenia szyi i nóg, został uratowany i nie zagraża mu niebezpieczeństwo.
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wszyscy psiarze co trzymają w bloku psa to debile i męczą zwierzę nie mniej niż ten idiota z samochodu, miejsce psa jest w budzie w kojcu tyle w temacie, ewentualnie ogrodzona działka i może biegać jednak tylko na zewnątrz
Jeśli zapewni się psu wystarczająco dużo aktywności to można go również trzymać w bloku. Miejsce w kojcu albo w budzie jest tylko i wyłącznie dla takiego penera jak ty. Sam osobiście trzymam rottweilera w bloku i jest bardzo szczęśliwy. To jest kurwa prawdziwy skarb. Życie bym za niego oddał.
Jeśli zapewni się psu wystarczająco dużo aktywności to można go również trzymać w bloku. Miejsce w kojcu albo w budzie jest tylko i wyłącznie dla takiego penera jak ty. Sam osobiście trzymam rottweilera w bloku i jest bardzo szczęśliwy. To jest kurwa prawdziwy skarb. Życie bym za niego oddał.
Męczysz zwierzę siebie i sąsiadów
Też mam takiego w bloku psiarza. Jebany sra psem dosłownie 40 cm od drzwi wejściowych do bloku na trawnik i nie sprząta. Typek lat 50+
W zasadzie sprząta jak ja i jeszcze jeden somsiad go zjebiemy a tak to ma wywalone.
Kurwa jutro ide na miasto takie wlepki załatwić i mu bedę na drzwi do mieszkania nalepiać!
Jak to nie pomoże, to po pijaku mu kiedyś zapierdole.
Zamiast bicia nasraj mu na wycieczkę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów