Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:33
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
"Wyprowadzanie" psa
MałpaAlbinos • 2025-01-01, 11:42
Cytat:

W Chile aresztowano mężczyznę, który ciągnął psa na smyczy za samochodem. Sąsiedzi zawiadomili policję. Pies, choć miał obrażenia szyi i nóg, został uratowany i nie zagraża mu niebezpieczeństwo.

Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BlackSadolRazor 2025-01-01, 12:03 3
Głupi pchlarz, gdyby biegł za samochodem, to po jakimś czasie chociaż by zdechł. A teraz będzie miał kółka zamiast tylnych łap.
Zgłoś
JoSeed 2025-01-01, 12:21 28
Głupi człowiek. Życzę szybkiej karmy.
Zgłoś
mynameisgod 2025-01-01, 12:36 5
jedna z najmądrzejszych ras..., myślę, że tu pies raczej nic nie zawinił...-miał pana chujowej rasy
Zgłoś
FulTun 2025-01-01, 12:54 10
Do psiarzy przychlastów nic nie dociera w sposów normalny. Jeden mi ciągle pod balkonem wyje do psa Auuuuuuuu i wołanie Hallo, ej itp nie przyniosło skutku. Dopiero Weź wypi3rdalaj z tym kundlem wniosło u likalnych miłośników dywanu z kłaków oburzenie że jak tak można.?! Normalnie nie można było powiedzieć?!.
To są pi3rdoleni ignoranci któży rozumieją tylko pięść i kopa.
Zgłoś
psotna_cipka 2025-01-01, 13:12 3
Czy będzie z niego smalec? Jeśli nie to chuj z nim.
Zgłoś
banerr 2025-01-01, 13:31 1
Może to senator.
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2025-01-01, 13:37 9
FulTun napisał/a:

Do psiarzy przychlastów nic nie dociera w sposów normalny. Jeden mi ciągle pod balkonem wyje do psa Auuuuuuuu i wołanie Hallo, ej itp nie przyniosło skutku. Dopiero Weź wypi3rdalaj z tym kundlem wniosło u likalnych miłośników dywanu z kłaków oburzenie że jak tak można.?! Normalnie nie można było powiedzieć?!.
To są pi3rdoleni ignoranci któży rozumieją tylko pięść i kopa.

Też mam takiego w bloku psiarza. Jebany sra psem dosłownie 40 cm od drzwi wejściowych do bloku na trawnik i nie sprząta. Typek lat 50+

W zasadzie sprząta jak ja i jeszcze jeden somsiad go zjebiemy a tak to ma wywalone.

Kurwa jutro ide na miasto takie wlepki załatwić i mu bedę na drzwi do mieszkania nalepiać!

Jak to nie pomoże, to po pijaku mu kiedyś zapierdole.

Zgłoś
zajac1190 2025-01-01, 13:44 1
Biedny piesek. Pewnie bal się wystrzałów
Zgłoś
htp 2025-01-01, 15:17 17
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

Też mam takiego w bloku psiarza. Jebany sra psem dosłownie 40 cm od drzwi wejściowych do bloku na trawnik i nie sprząta. Typek lat 50+
W zasadzie sprząta jak ja i jeszcze jeden somsiad go zjebiemy a tak to ma wywalone.
Kurwa jutro ide na miasto takie wlepki załatwić i mu bedę na drzwi do mieszkania nalepiać!

To nie jest kwestia bycia psiarzem, czy kociarzem. To sprawa kultury osobistej i szacunku do otoczenia.
Biciem też nie nauczysz, można kulturalnie przekonywać.

Zgłoś
Adiczek 2025-01-01, 16:22 3
Wszyscy psiarze co trzymają w bloku psa to debile i męczą zwierzę nie mniej niż ten idiota z samochodu, miejsce psa jest w budzie w kojcu tyle w temacie, ewentualnie ogrodzona działka i może biegać jednak tylko na zewnątrz
Zgłoś
DarcoPenetratore 2025-01-01, 16:35
Nasz senator z pisu był pierwszy, tu go tylko autochton kopiuje...

Ten kto pisze "Upadlina"
Czopkiem w dupie jest Putina.
Zgłoś
radek225 2025-01-01, 16:36 7
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

Czytając takie rzeczy dziękuję Bogu, że mieszkam w domu. Dookoła domu zadupie, a paradoksalnie do centrum sporego miasta mam 7km. Z jednej strony zadupie dookoła, z drugiej strony do sklepów / usług mam 10 minut jazdy samochodem. Pieski w blokach to dosłownie epopeja, już Koterski w Dniu Świra się z tego śmiał. Pół życia namieszkałem się w bloczyskach, widziałem sporo. Kundel z góry wyje pół dnia, bo poszli do pracy, kundel z dołu sra gdzie popadnie, nikt po nim nie sprząta. Kundel z mieszkania obok to agresywne bydlę, chodzi bez kagańca, a jego psi tatuś ma to w dupie. Od kilku lat lewaccy bambiniści spłakują się na fejsiku, by zakazać strzelania fajerwerkami, bo im się psiecka stresują... Dlatego by nie oglądać zachlanych patoli do których 2x w tygodniu przyjeżdża policja i kurator sądowy, nie użerać się z psimi dziećmi, drącymi ryja bachorami i by mi nowego samochodu na parkingu nie obijali, to mieszkam w domu gdzie mam swój garaż, a jak słyszę ujadające kundle to jest to odległy, przytłumiony odgłos.
Zgłoś
Polak_mały 2025-01-01, 17:08 7
Po chuj aresztowano? Odjebać i zostawić na ulicy. I tak z takiej kurwy nic nie będzie.
Zgłoś
Megatrans666 2025-01-01, 20:23 2
BlackSadolRazor napisał/a:

Głupi pchlarz, gdyby biegł za samochodem, to po jakimś czasie chociaż by zdechł. A teraz będzie miał kółka zamiast tylnych łap.

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem