Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Mówisz o nich ?
Gdyby nie zdrowe katolickie rodziny to pewnie byś wsiąknął gdzieś w skarpete.
Nie jedna babcia tam leżąca pewnie wydala na swiat więcej potomstwa niż caly wasz marsz tęczowy.
Śmiejesz sie z ludzi starszych którzy na starość szukają swojego spokoju i odkupienia w religii.
Współczuje twojej rodzinie że wychowali takiego zlewaczonego głupka. No chyba ze jesteś z rodziny pokroju Peszek, gdzie stary mówi że dobrze że jego córka nie ma dzieci i nie popełniła tego błędu co on.
Wy kiedys sami wyginiecie ale niestety do tego czasu zdążycie mocno rozjebać zachodni świat.
To jest właśnie obraz nowoczesnego i lepszego świata. To jest właśnie Ten Plan sukcesywnie wdrażany zwykłemu człowiekowi jak ma wyglądać normalność i poprawność. Masz i popatrz tam na ludzi dookoła którzy śmieją się i robią zdjęcia lub nagrywają, żeby podzielić się z najbliższymi w domu lub w necie. Gdzie takie zachowanie 50 lat temu było po naszemu zwane debilizmem czy zwykłym upośledzeniem psychicznym. Wołano odpowiednie służby które z radością zakładały kaftany i wiązały kokardy na plecach delikwentów których umieszczano w pokoju bez klamek. Gdzie miałeś świadomość i mogłeś zrozumieć, że wśród czterech ścian być może najbliżsi sąsiedzi tak się zabawiają i ich to rajcuje, ale była to indywidualna sprawa co tam kogo kręci i wiercili sobie wiertłami otwory w lateksowych strojach smagając się biczami w rytmie upiornych wrzasków i szczekania. Dziś masz wizyty i pokazy w przedszkolach czy szkołach podstawowych jakichś chorych na umyśle chłopów przegranych za kobiety. Te całe tęczowe spierdolenie umysłowe gdzie ja jestem stary i nie rozumiem i za chuj nie potrafię przejść obok tego obojętnie, bo to nie jest ten świat dla mnie, który dziś nazywają dobrym i lepszym. Gdzie pojebało się już wszystko białemu człowiekowi i postanowił klęczeć i przepraszać plugawe czarcie pomioty, które niczym rozjebana kanaliza zalewa fekaliami resztę białej wschodniej Europy. Gdzie kiedyś głośno mogłem powiedzieć, że ktoś jest gruby, brzydki, głupi lub czarny, a teraz jprdle nazywane jest to niepoprawne i to ja jestem niegrzeczny. Mam wyjebane po stokroć w to dobre dzisiaj i lepsze jutro, bo na moje to wszystko to co było dobre już było i tylko pozostały wspomnienia.
50 lat temu czy nawet 30, dostaliby wpierdol po pierwszych 10 metrach i już nigdy nie przyszło by im do głowy tak się zachowywać.
Ci idioci mają prawa wyborcze i później wybierają zjebów co dla stołków i pieniedzy obiecują takim pojebom wszystko a cierpią na tym zdrowe normalne rodziny. Normalny świat sie kończy
a czy się różnią ludzie którzy wybierają takiego Kaczyńskiego czy Ziobro ? od takich zboków.
Oni głosują na lewackich posłów którzy mają mało do powiedzenia w rządzie a ci do dali władzę pisowcą to teraz mają to co chcieli
Ci idioci mają prawa wyborcze i później wybierają zjebów co dla stołków i pieniedzy obiecują takim pojebom wszystko a cierpią na tym zdrowe normalne rodziny. Normalny świat sie kończy
qrwa - w Polsce 60 % idiotów lepiej nie wybrało
Kurwa świat się kończy, bo co niby ma być następne...
Komunizm i bieda, obiecanki kiedyś się kończą, rozum wraca, świadomość skąd biorą się pieniądze dochodzą do tępych mózgów po czym jak już się wydaje że jest dobrze nowe pokolenia słyszą ponownie o dopłatach do życia i to się kurwa tak zapętla, tylko ten komunizm zmienia nazwę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów