Ku nie uciesze większości obyło się bez wypadku, ale sytuacja pokazuję jacy debile dostają prawo jazdy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
Ku nie uciesze większości obyło się bez wypadku, ale sytuacja pokazuję jacy debile dostają prawo jazdy
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@jeloo
w pierwszej części komentarza dałem obraz co mogło być przyczyną takiej brawury, każdy z nas jechałby na złamanie karku kiedy każda minuta byłaby na wagę złota, Ty też byś popierdalał
@Everizon
no super, kup jeszcze kamerkę i wystaw przez okno bo może ktoś się wypierdoli a Ty nie daj boże tego nie nagrasz
w pierwszej części komentarza dałem obraz co mogło być przyczyną takiej brawury, każdy z nas jechałby na złamanie karku kiedy każda minuta byłaby na wagę złota, Ty też byś popierdalał
@Everizon
no super, kup jeszcze kamerkę i wystaw przez okno bo może ktoś się wypierdoli a Ty nie daj boże tego nie nagrasz
@up hahaha
ale wiesz ? myślałem o kamerce z chaty na ulioę i ogród bo mi ostatnio zapierdolili cały rządek pięknych jodełek co hodowałem od paru lat... kurwa kabel z prądem bym położył gdyby nie to że polskie prawo chroni bardziej złodziei niż moją własność...
ale wiesz ? myślałem o kamerce z chaty na ulioę i ogród bo mi ostatnio zapierdolili cały rządek pięknych jodełek co hodowałem od paru lat... kurwa kabel z prądem bym położył gdyby nie to że polskie prawo chroni bardziej złodziei niż moją własność...
Lukasz2525 napisał/a:
wieśwagen , ałdi , szkoda - jeden chuj , auta dla wieśniaków , biedaków , cebulaków
a Twój tata czym jeździ? tzn czym się wozisz jak tata nie wie?
Trasa na Kościerzyne, taaaaak : D Jeździłem tą trasą od małego i jak pamiętam to lepsze bajery tam się działy ale to jeszcze przed modernizacją drogi. Kiedyś jak ktoś przez borcz 150 nie leciał to był pizda
Knajpka ta z napisem pierogi godna polecenia, troche drogo ale bardzo smacznie. Szczególnie chleb na liściu kapusty można wpierdalać na sucho : D i trzyma przez tydzien
Knajpka ta z napisem pierogi godna polecenia, troche drogo ale bardzo smacznie. Szczególnie chleb na liściu kapusty można wpierdalać na sucho : D i trzyma przez tydzien
przynajmniej ruchu nie blokuje
Tak. Tutaj tak się jeździ. Co miesiąc jeden wypadek na tym samym skrzyżowaniu na Skrzeszewo. Wiele było już śmiertelnych.
Kiedyś porobię fotki, jak trafię na dobry moment.
Kiedyś porobię fotki, jak trafię na dobry moment.
@repowski
Jak się taka muzyka nie podoba , to wyłącz głośniki i nie słuchaj. Jest to gatunek który przetrwał wieki i jeszcze kilka go czeka. Przy takiej muzyce bawili się twoi rodzice, dziadkowie i pewnie nie raz sam będziesz się bawił.
Ja rozumiem zapewne twoje klimaty typu Młody RPK , Bonus BGC , Pralka RTV i Krzysiu CBŚ .Więc spierdalaj na ulice do tych swoich raperów którzy pokażą Ci jak się bawić dragami w rynsztoku i spierdalać przed policją.
Jak się taka muzyka nie podoba , to wyłącz głośniki i nie słuchaj. Jest to gatunek który przetrwał wieki i jeszcze kilka go czeka. Przy takiej muzyce bawili się twoi rodzice, dziadkowie i pewnie nie raz sam będziesz się bawił.
Ja rozumiem zapewne twoje klimaty typu Młody RPK , Bonus BGC , Pralka RTV i Krzysiu CBŚ .Więc spierdalaj na ulice do tych swoich raperów którzy pokażą Ci jak się bawić dragami w rynsztoku i spierdalać przed policją.
Lukasz2525 napisał/a:
wieśwagen , ałdi , szkoda - jeden chuj , auta dla wieśniaków , biedaków , cebulaków
nie wiem czy wiesz, ale dzięki tym pojazdom dla cebulaków znaczna część Polski ma możliwość przemieszczania się. Tylko dlatego że starsze modele są tanie, proste i w miarę niezawodne. Ale tak wspaniały zapewne kierowca rajdowy jak ty jeździ bugatti...Komentuj tak dalej a osiągniesz za niedługo status celebryty jak słynny Bongman.
Jak jeden z drugim zapierdalajo 95km/h i cie nie puszczo to jakoś trzeba se radzić. Wiem, bo też tak robie. A muza wporzo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów