📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fajny tam klimat mają, wszyscy opaleni - pewnie w słońcu na budowie pracują.....
Dajcie spokój robią to do czego ich natura stworzyła. Jeden jak próbował pracować szlifierką to obciął sobie prącie i jest na haradzie. A tu spoko swoje robią.
jedna z iq na poziomkie nizszym niz malpa nawet na morde nic nie zalozyla wiec jedna maja
Tak bedzie wygladac Polska jesli na to pozwolimy. Czarne kurwy wszystko moga, a bialy jak cos zrobi to 25lat nawet w samoobronie. Politycy specjalnie ich wpuszczaja (stwarzaja problem) aby pozniej ten problem rozwiazac jesli lub ciemny sie skapnie i tak utrzymuja sie przy korycie PO I PIS, okradaja kurwy i zabijaja biednych ludzi. A tepy narod zamiast ich spalic na stosie to cieszy sie ze ktos poddal sie dymisji i zyje sobie z przekretow ktore narobil. Czarne zadowolone, jak sie uda to nie musza pracowac, jak nie uda to wycieczka do kraju za podatki a i tak potem wroci jako biedny czarnuch z Ajfonem...
Całe szczęście, że ten gównostan jest za oceanem. Aczkolwiek my mamy cała Afrykę tuż za morzem, więc nie wiem co gorsze
Rozlało się to jak karaluchy
Myśle że rządzący tam nie są na tyle głupi żeby sobie pozwalać bez powodu na ten burdel. Ja tam wodzę w tym inny plan, pozwólmy na takie zachowania dłużej aż ludzie sami będą się prosili o inwigilacje i łatwą do odczytu identyfikacje ludzi. To tylko kwestia czasu
Spoxi14pl napisał/a:
Tak bedzie wygladac Polska jesli na to pozwolimy...
Jasne, bo jak powszechnie wiadomo, w 19-stym wieku polska szlachta sprowadzała sobie niewolników do pracy na plantacjach bawełny, a potem przyszli lewacy i kazali ich uwolnić.
USA i Europa to nie ta sama bajka, nie sądzisz? Czy po prostu nie wiesz?
0dbytBiskupa napisał/a:
Jasne, bo jak powszechnie wiadomo, w 19-stym wieku polska szlachta sprowadzała sobie niewolników do pracy na plantacjach bawełny, a potem przyszli lewacy i kazali ich uwolnić.
Przecież smoluchy robią to samo w zachodniej Europie gdzie Bruksela i jej lewackie rządy przyjmują radośnie imigrantów i są złe, że my tego nie robimy. Gdyby u nas rządziło lewactwo mielibyśmy to samo. Szczęście w nieszczęściu, że rządził PiS.
Śmieszne jak murzyn wywalił się z telewizorem na szkle, matryca pewnie wylała ale ten pierdolony kretyn dalej leci na swoje drzewo dumny z siebie jak pawian
0dbytBiskupa napisał/a:
Przecież podobne akcje są już w UK i Francji... no chyba, że te dwa kraje to też wg ciebie nie Europa.
donkapusta napisał/a:
Dajcie spokój robią to do czego ich natura stworzyła. Jeden jak próbował pracować szlifierką to obciął sobie prącie i jest na haradzie. A tu spoko swoje robią.
Dasz link?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów